Αναθεώρηση NO2Max: Συμπλήρωμα προ-προπόνησης που λειτουργεί πραγματικά

Posted on

Το NO2-Max δεν είναι απλώς ένα ενισχυτικό υγείας, αλλά είναι πραγματικά ένα μαγικό προϊόν. Ναι, το άκουσες σωστά. Εντάξει, επιτρέψτε μου να εξηγήσω. Ξοδεύετε ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε ένα τέλειο μυϊκό και τονωμένο σώμα;

Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε το NO2-Max έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς. Είναι κυρίως ένα ενισχυτικό νιτρικού οξειδίου που είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο για τους λάτρεις της προπόνησης. Αυξάνει το επίπεδο φυσικού νιτρικού οξειδίου στο άκρο. Το νιτρικό οξείδιο είναι ένα πολύ ζωτικό μόριο που παράγεται από σχεδόν όλα τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος. Κάνει αγγειοδιαστολή.

Η αγγειοδιαστολή είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας οι εσωτερικοί μύες μας επεκτείνονται και έτσι αυξάνεται η κυκλοφορία. Το NO2-Max είναι ένας επιστημονικά αποδεδειγμένος ενισχυτής φυσικού οξειδίου του αζώτου. Αν λοιπόν είστε λάτρεις του γυμναστηρίου, τότε αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για εσάς.

Πρέπει να έχετε δοκιμάσει τόσα πολλά ποτά υγείας και κανένα από αυτά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό όσο περιμένατε. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και αυτό είναι σίγουρο. Η CrazyBulk, μία από τις πιο φημισμένες μάρκες αθλητικών θρεπτικών συστατικών έχει κατασκευάσει αυτό το προϊόν. Τα προϊόντα τους, όπως όλοι γνωρίζουμε, αξίζουν τα λεφτά. Γι ‘αυτό, πάρτε το και συμπεριλάβετε το NO2-Max στην κανονική σας διατροφή πριν το προϊόν εξαντληθεί.

Τι είναι το NO2-Max;

Αναθεώρηση NO2Max: Συμπλήρωμα προ-προπόνησης που πραγματικά λειτουργεί

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του Crazy Bulk, το NO2-Max είναι ένας φυσικός κατασκευαστής οξειδίου του αζώτου στο σώμα σας. Το νιτρικό οξείδιο βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται και να αυξάνουν την ικανότητά τους να μεταφέρουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Αυτό οδηγεί σε περισσότερη ροή αίματος, καλύτερη αντλία και μεγαλύτερη κατανομή θρεπτικών συστατικών. Έτσι λειτουργεί ως φυσικό στεροειδές.

Αυξάνει τη δύναμη και την ικανότητά σας σχεδόν χωρίς παρενέργειες. Τα συστατικά του είναι φυσικά και υψηλής ποιότητας. Το NO2-Max σας βοηθά να κάνετε παραστάσεις χωρίς άγχος. Το στεροειδές εγχέεται και επομένως οδυνηρό και επιπλέον έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα σας.

Το NO2-Max είναι εύπεπτο, αποτελεσματικό και πολύ εύκολο στη λήψη. Είναι εντελώς οργανικό και επομένως δεν απαιτείται ιατρική συνταγή για να το πάρετε. Προσφέρει πιο άπαχο μυ και περισσότερη δύναμη. Το NO2-MAX ανακτεί επίσης τους χαλασμένους μύες σας πολύ γρήγορα.

Μόλις αρχίσετε να παίρνετε αυτό το μαγικό προϊόν, θα γίνει μέρος της ζωής σας και δεν μπορείτε καν να σκεφτείτε να ασκηθείτε πριν το αποκτήσετε. Δεν έχει τεχνητά χρώματα ή γεύσεις και εντελώς βιοτικό. Έχει δοκιμαστεί επιστημονικά και αποδειχθεί ότι είναι απολύτως ασφαλές για τους φυσιολογικούς ανθρώπους, ωστόσο πρέπει να αποφεύγεται από τα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες.

Συστατικά NO2-Max

Το NO2 MAX είναι εμπλουτισμένο με περισσότερα από μερικά πολύ χρήσιμα συστατικά. Ωστόσο, υπάρχουν δύο βασικά συστατικά που έχουν κάνει αυτό το προϊόν μια πραγματική σχέση ποιότητας / τιμής. Αυτά τα δύο συστατικά είναι το Arginine Alpha Ketoglutarate και το άλλο είναι ασβέστιο από φωσφορικό Di-ασβέστιο.

Αυτό το φυσικό στεροειδές είχε κάποια άλλα συστατικά όπως μικροκρυσταλλική κυτταρίνη και στεατικό μαγνήσιο. Επιτρέψτε μου να δώσω μερικές ιδέες για το πώς λειτουργεί το κύριο συστατικό που είναι το Arginine Alpha Ketoglutarate.

L-Arginine Alpha Keto (AAKG) : Είναι στην πραγματικότητα ο κύριος λόγος για την αύξηση του μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα σας. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που μετατρέπεται σε ένα απαραίτητο αμινοξύ όταν ανοίγουν τα αιμοφόρα αγγεία. Το AAKG στο NO2 Max βοηθά πραγματικά το σώμα σας να παράγει νιτρικό οξείδιο.

Ως εκ τούτου, χρειάζεστε αυτό για να έχετε οξείδιο του αζώτου στο σώμα σας στο ακραίο επίπεδο. Το σώμα σας παράγει φυσικά νιτρικό οξείδιο, ωστόσο μερικές φορές δεν είναι αρκετό. Η ανεπάρκεια του οξειδίου του αζώτου στο σώμα σας μπορεί να επηρεάσει την αναπνευστική οδό και επομένως ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα. Επιπλέον θα επηρεάσει επίσης το μυοσκελετικό σύστημα. Ως εκ τούτου, το νιτρικό οξείδιο θα πρέπει πάντα να είναι σε επαρκή ποσότητα στο σώμα σας.

Το AAKG δεν υποστηρίζει μόνο το σώμα σας για την παραγωγή οξειδίου του αζώτου φυσικά, αλλά έχει και άλλα οφέλη. Επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής πρωτεϊνών στο σώμα σας. Είναι η κύρια αιτία για την ανάπτυξη και τη δύναμη των μυών σας.

Φωσφορικό ασβέστιο : Το φωσφορικό άλας ασβεστίου στο NO2 Max καλύπτει την ανεπάρκεια ασβεστίου στο σώμα μας. Το ασβέστιο είναι το πιο άφθονο μέταλλο στο σώμα μας, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βρίσκεται στα δόντια και τα οστά. Το βέλτιστο επίπεδο ασβεστίου όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο λόγος για τα δυνατά σας οστά. Επιπλέον, χρειάζεστε επίσης ασβέστιο για να λειτουργούν καλά τα νεύρα, οι μύες και ο εγκέφαλός σας.

Στεατικό μαγνήσιο : Παρέχει επαρκή ποσότητα μαγνησίου στο σώμα μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε αρκετό μαγνήσιο ώστε το σώμα σας να λειτουργεί σωστά. Το στεατικό μαγνήσιο στο NO2 Max ελέγχει την αρτηριακή πίεση και το σάκχαρο στο αίμα και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη : Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα σχετικά με τη μικροκρυσταλλική κυτταρίνη σχετίζεται με τη φυσική αίσθηση που δημιουργεί. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι το στομάχι σας είναι γεμάτο. Με αυτόν τον τρόπο περιορίζει τις θερμίδες στο σώμα σας και έτσι βοηθά στην απώλεια βάρους.

Τα άλλα συστατικά που εμπλουτίζουν το προϊόν είναι στεατικό οξύ, κροσποβιδόνη, σίλικα, στεατικό λαχανικό, υδροξυπροπία, μεθυλοκυτταρίνη, προπυλενογλυκόλη και τριακετίνη.

Επομένως, είναι σαφές ότι το NO2 Max από την Crazy Bulk δεν είναι απλώς ένα ενισχυτικό νιτρικού οξειδίου, αλλά είναι ένα προϊόν συμφώνου ισχύος. Δεν σας δίνει μόνο ένα τονωμένο μυϊκό σώμα, αλλά επίσης σας βοηθά να παραμείνετε δυνατοί σε όλη τη διάρκεια.

Οφέλη NO2-MAX

Ενισχυτικό νιτρικού οξειδίου

Η κύρια λειτουργία αυτού του συμπληρώματος είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η βοήθεια στο άνοιγμα των αρτηριών για την αύξηση της ροής του αίματος και ως εκ τούτου η δυνατότητα στους μυς σε όλο το σώμα να απορροφούν περισσότερα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξή τους.

Η σωστή διατροφή των μυών θα αυξήσει τον όγκο τους και θα αυξήσει τη δύναμή τους.

Εδώ είναι ένας λογαριασμός των αποτελεσμάτων:

 • Μεγάλη φυσική δύναμη
 • Σθένος
 • Ανάπτυξη όγκου
 • Εκτέλεση
 • Ανάκτηση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το μόνο πράγμα που μπορεί να προσφέρει το NO2-MAX είναι να διευρύνει τις αρτηρίες για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των θρεπτικών ουσιών στους κατεστραμμένους μύες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχετε κατάλληλα εκπαιδευμένους μύες για να μεγαλώσετε σε όγκο και στη συνέχεια να τους “θρέψετε” σωστά μέσω του κατάλληλου διατροφή για την απόκτηση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Πώς λειτουργεί το NO2-Max;

Λοιπόν, τα συστατικά του NO2 Max δείχνουν σαφώς ότι αυτό δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο ενισχυτικό νιτρικού οξειδίου, αλλά κάτι περισσότερο. Ωστόσο, είναι το βασικό συστατικό του, το AAKG είναι εκεί για να βοηθήσει το σώμα σας να παράγει νιτρικό οξείδιο στο ακραίο επίπεδο. Το νιτρικό οξείδιο υποστηρίζει τη διαδικασία κυκλοφορίας του αίματος που ονομάζεται αγγειοδιαστολή. Σε αυτή τη διαδικασία, οι εσωτερικοί μύες μας χαλαρώνουν και διευρύνονται με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία.

Το NO2 Max by crazy Bulk λειτουργεί ως φυσικό στεροειδές. Ενώ ξεκινάτε το φάρμακο, σύντομα θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν παρατηρήσετε την αλλαγή σε εσάς. Θα γίνετε πιο ενεργοποιημένοι. Ξαφνικά θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να τρέξετε γρηγορότερα από πριν και να ανυψώσετε βαρύτερα βάρη.

Μέσα σε έναν σκώρο θα νιώσετε ότι μπορείτε εύκολα να περάσετε περισσότερες ώρες στο γυμναστήριο χωρίς να εξαντληθείτε. Άλλα συστατικά αυτού του προϊόντος θα σας κρατήσουν σε καλή κατάσταση. Η αρτηριακή σας πίεση και ο μοχλός σακχάρου θα παραμείνουν φυσιολογικά. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον τραυματισμό πιο γρήγορα.

Εάν οι μύες σας τραυματιστούν κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης, θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στην κανονική κατάσταση πολύ γρήγορα. Θα κάνετε τα οστά σας πιο δυνατά και τους μύες εύκαμπτους. Το NO2 Max διεγείρει το σώμα σας φυσικά για έντονες και αδιάλειπτες προπονήσεις.

Πώς να καταναλώσετε NO2-Max;

Πάρτε 2 κάψουλες με νερό περίπου 20 λεπτά πριν από την έναρξη της προπόνησης σας.

Κάντε αυτό για δύο μήνες τακτικά μαζί με την άσκηση και διατηρήστε μια υγιεινή διατροφή για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αποφύγετε τη λήψη περισσότερων από 2 καψουλών την ημέρα. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν πάρετε τα χάπια.

Είναι ασφαλές ή όχι; Παρενέργειες?

Η κατασκευαστική της εταιρεία εγγυάται ότι το NO2 MAX είναι ένα απόλυτα ασφαλές, νόμιμο και εξαιρετικής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής για το νιτρικό οξείδιο.

Εγγυάται ακόμη ότι σε αντίθεση με πολλά άλλα παρόμοια αναποτελεσματικά συμπληρώματα, το NO2 MAX είναι 100% ασφαλές και αποτελεσματικό.

Λόγω της σύνθεσής του που παρασκευάζεται αποκλειστικά από τα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, δεν προκαλεί παρενέργειες, επομένως είναι συμβατό προϊόν για οποιονδήποτε υγιή χρήστη (δεν πάσχει από σοβαρές ασθένειες, μετά από άλλα φάρμακα και δεν πάσχει από αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το μονοξείδιο του αζώτου σπάνια μπορεί να προκαλέσει μικρή επιπλοκή λόγω της χαμηλότερης αρτηριακής πίεσης.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι υπάρχει περίπτωση ανάπτυξης μερικών (δευτερευόντων) συμπτωμάτων όπως:

 • ζάλη
 • ναυτία
 • τάση εμετού
 • κόπωση & αδυναμία
 • αίσθημα εξάντλησης

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να μειώσετε την εμφάνιση ενός ή περισσοτέρων από τα παραπάνω συμπτώματα, συνιστάται να πάρετε το συμπλήρωμα μετά τα γεύματα. 

Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες του NO2 MAX δηλώνουν ότι δεν έχουν παρουσιάσει παρενέργειες, ενώ τα καλύτερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα από τη χρήση του συμπληρώματος ήταν ορατά κατά καιρούς το συμπλήρωμα λήφθηκε με άδειο στομάχι.

Ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε με αυτό το συμπλήρωμα, εάν δείτε αντενδείξεις, θα πρέπει να ζητήσετε αμέσως ιατρική συμβουλή.

Μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με το NO2-Max από την CrazyBulk:

Χρειάζεται να βελτιώσω τη διατροφή μου για να διασφαλίσω ότι αυτό το προϊόν λειτουργεί;

Μικρές αλλαγές εκτιμώνται πάντα. Κατά τη λήψη του NO2-Max, είναι καλύτερο να έχετε μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες. Μια τέτοια δίαιτα θα διασφαλίσει ότι η σύνθεση πρωτεϊνών εμφανίζεται στο μέγιστο και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνηση σας.

Πόσα δραστικά συστατικά υπάρχουν στο προϊόν;

Υπάρχουν δύο κύρια δραστικά συστατικά στο σώμα, δηλαδή: Ασβέστιο και L-αργινίνη άλφα-κετογλουταρικό.

Πώς πρέπει να καταναλώσω αυτό το προϊόν;

Πάρτε 2 δισκία του συμπληρώματος με νερό περίπου 20 λεπτά πριν από την προπόνηση σας.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι, το προϊόν είναι 100% ασφαλές.

Από πού μπορώ να αγοράσω αυτό το προϊόν;

Η CrazyBulk δεν πωλεί τα προϊόντα της σε καμία άλλη πλατφόρμα όπως η Amazon ή η Walmart. Για να αγοράσετε προϊόντα, μπορείτε να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπο

Μπορώ να συνδυάσω το συμπλήρωμα με στοίβες;

Ναι, μπορείτε να αντιστοιχίσετε το NO2-Max με άλλες στοίβες διαθέσιμες στον ιστότοπο του CrazyBulk.

Μαρτυρίες NO2-Max

 • Πάντα είχα προβλήματα με την κατακράτηση αζώτου. Ανεξάρτητα από το πόσες δίαιτες άλλαξα, τίποτα δεν φαινόταν ποτέ να λειτουργεί. Ο γυμναστής μου μου είπε για το NO2-Max του CrazyBulk και το πήρα αμέσως (χάρη στην παράδοση superfact). Χρησιμοποιώ αυτό το συμπλήρωμα για τέσσερις μήνες τώρα και δεν μπορώ να πω με λόγια πόσο καλή νιώθω τώρα. Διαρκώ περισσότερο από ποτέ, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο κρεβάτι. Δούλεψε υπέροχα για μένα! Ketchum, 49 ετών
 • Ο κύριος λόγος για τον οποίο παίρνω αυτό το συμπλήρωμα είναι επειδή γνωρίζω τη σημασία της παρουσίας του αζώτου στο σώμα. Συνήθιζα να βιώνω τεράστια μυϊκή κόπωση μετά την προπόνηση. Αυτό το προϊόν τα άλλαξε όλα για μένα. Οι μύες μου αισθάνονται οξυγονωμένοι και τώρα μπορώ να κάνω πολύ έντονη προπόνηση χωρίς αποτυχία! Cath, 32 ετών
 • Αν υπάρχει κάτι δίπλα στο σωματίδιο του Θεού, είναι NO2-Max! Ω αγόρι μου, ο τρόπος που δούλεψε στη σεξουαλική μου υγεία. Τώρα διαρκώ περισσότερο από ποτέ και είναι πάντα χαρούμενη γι ‘αυτό. Πράγματι, μια υπέροχη αγορά! Θα συνεχίσει να αγοράζει περισσότερα! Alex, 27 ετών
 • Αυτό το προϊόν είναι καταπληκτικό. Δεν έχει παρενέργειες, λειτουργεί σε λιγότερο από 2 μήνες κανονικής δόσης. Διατηρεί τους μύες σας προστατευμένους από τον πόνο. Τώρα πηγαίνω στο γυμναστήριο ως αυτοπεποίθηση που ξέρει ότι ο πόνος δεν μπορεί να με αγγίξει! Απολαμβάνω έντονες ασκήσεις και φωνή! Ποτέ μην αισθάνεστε σαν καβούρι αργότερα! Nicola, 30 ετών

Συμπέρασμα:

Το μονοξείδιο του αζώτου παίζει ζωτικό ρόλο στο σώμα. Αυτή η χημική ένωση δεν λειτουργεί μόνο αυξάνοντας τη ροή του οξυγονωμένου αίματος και των θρεπτικών ουσιών στο σώμα, αλλά επίσης διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία σας έτσι ώστε όλα να λειτουργούν ομαλά.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε (μπορεί να μετρήσετε αυτό είναι «con») είναι ότι αυτό το προϊόν είναι ένα εργαστήριο νιτρικού οξειδίου. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα για να σας δώσει όγκους μυών. Πρέπει να το συνδυάσετε με κάποια άλλα προϊόντα της εταιρείας ή να το συνδυάσετε με μια στοίβα της επιλογής σας. Συνολικά, είναι ένα καλό προϊόν που λειτουργεί εκπληκτικά όταν συνδυάζεται με μια υγιεινή διατροφή και ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε NO2-MAX από το CrazyBulk »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.