Κριτικές CrazyBulk Anvarol: Αυξήστε τους μυς ενώ καίτε λίπος

Posted on

Οι bodybuilders γνωρίζουν ότι οι καλά εκπαιδευμένοι μύες δεν διαρκούν πολύ. Οι λιπαροί ιστοί τείνουν να επανεμφανίζονται με το χρόνο. Επιπλέον, όλοι συμφωνούν στην ανάγκη χρήσης στεροειδών για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων μακροπρόθεσμα.

Όμως, είναι αυτή η μόνη διέξοδος;

Λοιπόν, η CrazyBulk ισχυρίζεται ότι έχει μια εναλλακτική λύση. Έχει σχεδιάσει το Anvarol , μια ασφαλή εναλλακτική λύση για το στεροειδές Anavar . Το Anavar είναι ένα γνωστό στεροειδές που λήφθηκε ευρέως από bodybuilders για τη διατήρηση των μυών και το τεμαχισμένο λίπος.

Όμως, λόγω των κινδύνων για την υγεία, δεν είναι πλέον νόμιμο . Μερικοί από τους κινδύνους που σχετίζονται με το Anavar περιλαμβάνουν ηπατικά προβλήματα, εμποδίζουν την παραγωγή τεστοστερόνης, ακμή, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.

Το Anvarol στοχεύει να δώσει τα ίδια αποτελέσματα με το Anavar αλλά χωρίς τις παρενέργειες.

Υπόσχεται:

 • Διατηρήστε τη μυϊκή μάζα κατά την κοπή.
 • Επιταχύνετε την καύση λίπους.
 • Βελτιώστε την αγγείωση.
 • Ενισχύει την αντοχή και τη δύναμη.

Τι είναι το Anvarol;

Κριτικές CrazyBulk Anvarol: Αυξήστε τους μυς ενώ καίτε λίπος

Το Anvarol είναι ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους bodybuilders και άλλους αθλητές να αποδίδουν καλύτερα κατά τη διάρκεια προπονήσεων και ανταγωνισμού. Αυτό το κάνει ενισχύοντας την παραγωγή ενέργειας, αυξάνοντας τη δύναμη, τεμαχίζοντας το υπερβολικό λίπος και διατηρώντας την άπαχη μυϊκή μάζα. Το συμπλήρωμα παρασκευάζεται από φυσικά προϊόντα έτσι ώστε να μην προκαλεί επικίνδυνες παρενέργειες όπως τα συνηθισμένα στεροειδή όπως το Anavar. Στην πραγματικότητα, το Anvarol σχεδιάστηκε ως νομική εναλλακτική λύση για το Anavar.

Η Crazy Bulk είναι μια εταιρεία που φέρνει συνεχώς κορυφαίες και νομικές εναλλακτικές λύσεις στα στεροειδή. Δούλεψαν στο Anavar και ανέπτυξαν το Anvarol.

Το Anvarol είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά συστατικά. Υπόσχεται να σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα με το Anavar, μείον τις παρενέργειες.

Βασικά λοιπόν το Anvarol είναι Anavar χωρίς παρενέργειες .

Έχετε στα χέρια σας ένα νόμιμο και ασφαλές στεροειδές που θα σας προσφέρει μόνο οφέλη. Ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι;

Ποια είναι τα συστατικά του Anvarol;

Η Crazy Bulk ισχυρίζεται ότι έκανε την Anvarol από 100% φυσικά συστατικά. Η αξίωση επικυρώνεται και από τα συμπληρωματικά στοιχεία που αναφέρονται στο κοντέινερ. Αλλά τι κάνει αυτά τα φυσικά συστατικά να λειτουργούν;

Ένα προϊόν είναι τόσο καλό όσο τα συστατικά του. Μια ωραία, πολύχρωμη συσκευασία δεν μπορεί να συγκαλύψει το γεγονός ότι ένα προϊόν είναι κατασκευασμένο από κατώτερα υλικά.

Ελέγχετε προσεκτικά κάθε αγορά σας προσεκτικά. Σας συνιστούμε να ελέγξετε και τις αγορές που σχετίζονται με τη φυσική σας κατάσταση. Μια καλή εταιρεία ή μια εξαιρετική συσκευασία δεν είναι ορόσημα για ένα καλό προϊόν. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε κάθε συστατικό και τα ποσοστά τους, ώστε να γνωρίζετε ότι κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για το σώμα σας.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος : Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια μεγάλη πηγή βασικών αμινοξέων που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των μυών. Αυτά τα πρωτεϊνικά συστατικά απορροφώνται εύκολα στο σώμα, γεγονός που καθιστά τον ορό γάλακτος ως συστατικό επιλογής στα συμπληρώματα μυών. Ο συνδυασμός με μια πλούσια φυτική πηγή πρωτεϊνών όπως η σόγια κάνει το Anvarol ακόμη πιο ισχυρό. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος βοηθά επίσης στην απώλεια σωματικού λίπους.

Τριφωσφορική αδενοσίνη : Το ATP είναι η κύρια πηγή ενέργειας για κάθε κύτταρο στο σώμα μας. Για κάθε κελί να εκτελεί τη δράση του, χρησιμοποιεί ATP. Είναι τόσο απλό. Το Anvarol έχει καλή ποσότητα ATP. Αυτό διασφαλίζει ότι οι μύες σας παίρνουν επιπλέον ενέργεια για να ασκηθούν πιο έντονα. Εάν οι μύες σας παίρνουν περισσότερο ATP, μπορείτε να ασκηθείτε περισσότερο και να χτίσετε περισσότερους μυς. Το ATP εξαλείφει επίσης όλο το υπερβολικό λίπος σας πολύ γρήγορα, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση του μυϊκού τόνου.

Yam Root : Οι αθλητές και οι bodybuilders χρησιμοποιούν το yam από καιρό αξέχαστο. Το Yam Root καταπραΰνει τους μυς μετά από μια προπόνηση. Μειώνει τις φλεγμονές των αρθρώσεων και των μυών. Μειώνει επίσης την κόπωση. Μετά από μια προπόνηση, το σώμα σας θα είναι ευγνώμων για όλο το λίπος που μπορείτε να το δώσετε. Το Yam αποκαθιστά την ισορροπία στο σώμα σας. Βοηθά επίσης στην καύση του υπερβολικού λίπους. Άλλα οφέλη του γιαμ είναι μειωμένα επίπεδα χοληστερόλης και ισορροπημένα επίπεδα ορμονών. Μπορείτε να ασκηθείτε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα χωρίς να κουραστείτε.

BCAAs : Πρόκειται για μια μικρή ομάδα τριών βασικών αμινοξέων που ονομάζονται βαλίνη, λευκίνη και ισολευκίνη. Αυτά τα τρία αμινοξέα σας παρέχουν τη δύναμη να χτίσετε μυ. Τα BCAAs σας βοηθούν επίσης να αποδίδετε καλύτερα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Μπορείτε να κάψετε υπερβολικά λίπη εύκολα. Ο χρόνος αποκατάστασης μετά από μια προπόνηση μειώνεται. Επίσης κουράζεστε λιγότερο συχνά. Τα BCAA χρησιμοποιούν το λίπος από το σώμα σας για τη δημιουργία μυών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ γρήγορη αύξηση της μυϊκής μάζας και μείωση των λιπών. Η πρωτεϊνική σας σύνθεση ενισχύεται επίσης. Με τόσο μεγάλα οφέλη, τα BCAA είναι μια ευλογία για τους bodybuilders. Αλλά πρέπει να λαμβάνονται σε σωστές ποσότητες για να αποφευχθεί η καύση. Η υπερβολική δόση μπορεί να οδηγήσει σε φθορά των μυών.

Το Anvarol διαθέτει αυτά τα συστατικά σε τέλειες ποσότητες, μαζί με πρωτεΐνη ορού γάλακτος και σόγιας. Αυτά τα συστατικά είναι αυτά που κάνουν το Anvarol να λειτουργεί.

Πώς λειτουργεί το Anvarol;

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Anvarol ως μέρος της ρουτίνας του bodybuilding, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο λειτουργίας του Anvarol.

Διεγείρει τη σύνθεση της φωσφοκρεατίνης : Η ανβαρόλη διεγείρει την παραγωγή φωσφοκρεατίνης στο σώμα μας. Αυτό με τη σειρά του, βοηθά στην αύξηση των επιπέδων ATP. Περισσότερο ATP σημαίνει περισσότερη ενέργεια στους μυς σας για να εκτελείτε έντονες ασκήσεις. Εν ολίγοις, όσο περισσότερο το ATP παίρνει το σώμα σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να ασκηθείτε και να κάνετε περισσότερες επαναλήψεις.

Βοηθά στην καύση του υπερβολικού λίπους : Ο μεταβολισμός σας προσαρμόζεται στην Anvarol πολύ εύκολα. Το σώμα μας έχει προγραμματιστεί να καίει λίπος αποτελεσματικά ενώ δουλεύει. Το Anvarol ωθεί το σώμα σας να καίει λίπος όλη την ώρα. Καθώς συνεχίζετε τη χρήση του Anvarol, ο μεταβολισμός σας γίνεται όλο και πιο ενεργός και αρχίζετε να καίτε περισσότερα λίπη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να κάψετε κυριολεκτικά κάθε ουγγιά υπερβολικού λίπους και να αρχίσετε να δημιουργείτε νέους και δυνατούς μυς.

Ενισχύει τη δύναμη και την ενέργεια : Όπως είπα παραπάνω, η Anvarol προωθεί την παραγωγή ATP στο σώμα σας. Περισσότερο ATP μεταφράζεται σε αυξημένα επίπεδα ενέργειας, ειδικά κατά τη φάση κοπής της άσκησης. Μπορείτε να ασκηθείτε πιο έντονα για περισσότερο, χωρίς κόπωση και τραυματισμό.

Διατηρεί τη μυϊκή μάζα : Αυτή είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της άσκησης που γνωρίζει κάθε bodybuilder. Κατά τη φάση κοπής, το σώμα μας τείνει να χάνει μυϊκή μάζα αντί να καίει λίπος. Το Anvarol διατηρεί τον μεταβολισμό σας σε έλεγχο, αφήνοντάς το να κάψει μόνο λίπος και να μην χάσει μυ. Έτσι η άσκησή σας δεν πάει μάταια και χάνετε μόνο λίπος, όχι μυ.

Χάνει υπερβολικό νερό : Το Anvarol επιτρέπει στο σώμα σας να εξαλείψει όλο το ανεπιθύμητο νερό που δεν χρειάζεται το σώμα σας. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι δεν θα αισθανθείτε φούσκωμα. Αλλά μια παρενέργεια της εξάλειψης επιπλέον νερού είναι ότι μπορεί να φαίνεται πιο παχιά από ό, τι είστε. Αλλά όταν όλο αυτό το επιπλέον νερό βγαίνει από το σώμα σας, το σώμα σας γίνεται σκληρό και σκληρό.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Anvarol;

Το Anvarol λειτουργεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ωστόσο, όπως και με άλλα συμπληρώματα, το Anvarol δεν συνιστάται σε άτομα κάτω των 18 ετών και σε έγκυες γυναίκες.

Δοσολογία Anvarol

Η συνιστώμενη δόση Anvarol είναι 3 κάψουλες ημερησίως με νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε το Anvarol περίπου 15 λεπτά μετά την προπόνηση. Και παρόλο που θα παρατηρήσετε κάποια θετική πρόοδο μετά από περίπου ένα μήνα στο Anvarol, θα έχετε πιο βιώσιμα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το για 2 μήνες πριν κάνετε ένα διάλειμμα μιάμιση εβδομάδα.

Μπορείτε να στοίβατε Anvarol;

Ναί.

Η πρακτική της στοίβαξης. που είναι η ταυτόχρονη χρήση περισσότερων από ενός συμπληρωμάτων, χρησιμοποιείται για να επωφεληθούν από τα συνεργιστικά οφέλη. Η στοίβαξη σας βοηθά να χάσετε λίπος στο σώμα σας πιο γρήγορα, να αναπτύξετε άπαχο μυ νωρίτερα, να αυξήσετε την παραγωγή ενέργειας και να ενισχύσετε τη δύναμη.

Το Anvarol λειτουργεί αρκετά καλά από μόνο του, υπό την προϋπόθεση ότι παίρνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα bodybuilding που επιθυμείτε χωρίς να το συνδυάσετε με άλλα συμπληρώματα. Ωστόσο, όταν το συνδυάζετε με άλλα συμπληρώματα υψηλής ποιότητας, μπορείτε να επιτύχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, τα καλύτερα συμπληρώματα για στοίβα με Anvarol είναι τα Clenbutrol , Winsol και Testo-Max . Σημειώστε ότι η επιλογή συμπληρωμάτων από φυσικά συστατικά σας δίνει πιο βιώσιμα αποτελέσματα.

Η συσσώρευση με αυτά τα συμπληρώματα έχει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Πρώτα πράγματα πρώτα, μεταξύ άλλων ιδιοτήτων, η Anvarol προωθεί την παραγωγή του ATP που παράγει ενέργεια. Αυτό βοηθά τους μυς σας να εργάζονται σκληρότερα και περισσότερο, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τα επιθυμητά κέρδη νωρίτερα. Ο συνδυασμός πρωτεΐνης σόγιας και πρωτεΐνης ορού γάλακτος βοηθά επίσης στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των μυών. Η ρίζα γιαμ βοηθά επίσης στη μείωση του πόνου των μυών μετά την προπόνηση. Αυτά τα οφέλη μεγεθύνονται ως αποτέλεσμα στοίβας.
 • Η κλενβουτρόλη αυξάνει την εσωτερική θερμοκρασία καθώς επίσης αυξάνει το μεταβολισμό. Αυτό αναγκάζει το σώμα σας να κάψει περισσότερο λίπος.
 • Μια ένωση στο Testo-Max που ονομάζεται Tribulus Terrestris ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης. Ως μέρος ενός συνδυασμού με το Anvarol, αυτή η ιδιότητα οδηγεί σε ταχύτερη αύξηση της μυϊκής μάζας.
 • Το Winsol βοηθά το σώμα σας να απαλλαγεί από περισσότερο υγρό. Αυτό μειώνει την κατακράτηση νερού. Το Winsol περιέχει επίσης την τεστοστερόνη που ενισχύει το άγριο γιαμ που υποστηρίζει τη διόγκωση των μυών.

Ποιες είναι οι παρενέργειες του Anvarol;

Το Anvarol διεγείρει τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης, η οποία με τη σειρά της, προάγει την παραγωγή τριφωσφορικής αδενοσίνης ή ATP. Το ATP είναι γνωστό ως το σπίτι της κυψέλης. Κάθε κύτταρο στο σώμα μας χρειάζεται ATP για την εκτέλεση της δράσης του.

Η χρήση του Anvarol παρέχει μια δυνητικά ατελείωτη παροχή ATP στα κύτταρα σας. Τα κελιά σας μπορούν να αποδώσουν περισσότερα. Ο χρόνος επισκευής τους βελτιώνεται. Είναι παρόμοιο με την οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς εξάντληση καυσίμων.

Το Anvarol διασφαλίζει επίσης ότι ο μεταβολισμός σας κατακλύζει το λίπος αποτελεσματικά αντί να καταναλώνει μυϊκή μάζα για ενέργεια. Έτσι, καίτε γρήγορα το λίπος και αναπτύσσετε ισχυρούς μυς.

Η κατακράτηση νερού είναι μια σημαντική πηγή φουσκώματος και ακατάλληλου μεταβολισμού. Το Anvarol είναι ο καλύτερος τρόπος για την εξάλειψη του υπερβολικού φαγητού από το σώμα σας. Επιτυγχάνετε ένα άπαχο, αγγειακό και σκληρό σώμα λόγω της απομάκρυνσης του νερού.

Κριτικές χρηστών Anvarol

Το Anvarol φαίνεται να είναι μια ηχηρή επιτυχία. Κανείς δεν έχει κακή λέξη να πει γι ‘αυτό.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές μέσες εμπειρίες Anvarol που μοιράζονται οι χρήστες στο διαδίκτυο:

 • «Χάρη στην Anvarol μπορώ να προπονηθώ πολύ πιο σκληρά τώρα. Τα χέρια και οι ώμοι μου είναι σημαντικά ισχυρότερα και φαίνομαι ωραία και αδύνατη. Λειτουργεί πολύ καλά και δεν υπάρχουν καθόλου παρενέργειες. ” – Τζέικ
 • «Όλα όσα μου είπαν οι άνθρωποι για αυτό το προϊόν είναι αλήθεια. Είναι φοβερό! Λειτουργεί εξίσου καλά με το Anavar, αλλά δεν με κάνει να νιώθω άρρωστος ή να επηρεάσω τη διάθεσή μου όπως έκανε το στεροειδές. Δεν θα χάσω καμία από τις παρενέργειες που είναι σίγουρα. Τώρα, χάρη στο Crazybulk, δεν χρειάζεται να χάσω ούτε τα οφέλη. ” – Σκοτ
 • «Οι κοιλιακοί μου φαίνονται απίστευτοι και οι μύες μου είναι πιο σταθεροί παντού. Μπορώ να εκπαιδεύσω πολύ πιο σκληρά και σε αυτό. ” – Γιαντέλ
 • «Λατρεύω εντελώς την ανβαρόλη. Μου δίνει τόνους ενέργειας και η δύναμή μου έχει γίνει τρελή. Έχω σταθεροποιηθεί σε όλα τα σωστά μέρη και οι κοιλιακοί και τα πόδια μου φαίνονται υπέροχα. Τα παιδιά στο γραφείο μου δίνουν πολύ περισσότερη προσοχή και αυτές τις μέρες. Έχει κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθησή μου. Ευχαριστώ πολύ Crazy Bulk. ” – Ντόναλντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Anvarol

Πλεονεκτήματα Anvarol

Συνοπτικά, τα πλεονεκτήματα του Anvarol περιλαμβάνουν:

 • Κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά
 • Είναι ένα νομικό συμπλήρωμα
 • Λειτουργεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες
 • Ενισχύει την αντοχή
 • Μειώνει την κόπωση και τον πόνο των μυών
 • Βοηθά στην απώλεια λίπους και στην οικοδόμηση μυών
 • Βοηθά στη διατήρηση των άπαχων μυών
 • Μια ασφαλής εναλλακτική λύση για το Anavar
 • Δεν χρειάζεστε βελόνες για να το χρησιμοποιήσετε
 • Δεν έχει καμία παρενέργεια

Μειονεκτήματα Anvarol

Εφόσον πάρετε τη συνιστώμενη δόση, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι επειδή το Anvarol είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο πριν επιτύχετε το μεγαλύτερο μέρος των μυών. Αυτό, ωστόσο, είναι ελάχιστης σημασίας, γιατί τελικά θα έχετε τα αποτελέσματα χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

Πού να αγοράσετε Anvarol;

Το Anvarol είναι διαθέσιμο για αγορά αποκλειστικά στον επίσημο ιστότοπο της Crazy Bulk . Προσπαθήσαμε να το προμηθεύσουμε από τοπικούς αθλητικούς λιανοπωλητές σε διαδικτυακούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Amazon, Walmart, AliExpress, Walgreens και GNC. Το Anvarol δεν ήταν διαθέσιμο σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους.

Πιστεύουμε ότι θα ήταν μια καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ για την εκκίνηση του Anvarol και σε μεγάλες πλατφόρμες. Κάνοντας αυτό, το CrazyBulk μπορεί να προσεγγίσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους και περισσότεροι λάτρεις του bodybuilding μπορούν να επωφεληθούν από το Anvarol.

Συμπέρασμα αναθεώρησης Anvarol

Αφού εξέτασε πολλές κριτικές Anvarol και μαρτυρίες χρηστών, είναι προφανές ότι το Anvarol λειτουργεί. Αυτή η κριτική Anvarol καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το συμπλήρωμα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για κάθε bodybuilder ή αθλητή που επιδιώκει να χάσει υπερβολικό βάρος, να αναπτύξει αδύνατους μύες και να ενισχύσει την ενέργεια και τη δύναμη. Αυτό είναι δυνατό λόγω του ισορροπημένου συνδυασμού φυσικών συστατικών στο συμπλήρωμα.

Η πρωτεΐνη σόγιας και η πρωτεΐνη ορού γάλακτος συνεργάζονται για την αύξηση και τη διατήρηση των άπαχων μυών. Το 5-τριφωσφορικό δινάτριο αδενοσίνη παρέχει στο σώμα μια συνεχή παροχή ATP για την αύξηση της παραγωγής ενέργειας και την ενίσχυση της ισχύος, ενώ τα BCAAs υποστηρίζουν την απώλεια σωματικού λίπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Anvarol σχεδιάστηκε για να λειτουργεί ως εναλλακτική λύση για το δημοφιλές στεροειδές Anavar. Και παρόλο που μάλλον δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Anavar, το Anvarol παράγει πολύ παρόμοια αποτελέσματα. Επιπλέον, το Anvarol είναι απαλλαγμένο από παρενέργειες, αρκεί να λαμβάνετε τη συνιστώμενη δόση. Αυτό είναι μεγάλο θέμα λαμβάνοντας υπόψη ότι το Anavar συνδέεται με σοβαρές παρενέργειες.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Anvarol (Anavar) από το CrazyBulk »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.