CrazyBulk Winsol -arvio – Älä osta, ennen kuin olet lukenut tämän arvion

Posted on

Jokainen tässä maailmassa haluaa täydellisen kehon muodon. Tämän saavuttamiseksi he tekevät niin paljon harjoituksia kuntosalilla ja mitä eivät. Fyysiset harjoitukset ovat tärkeimmät kehonrakennuksen kannalta, mutta samalla ei voida sivuuttaa asianmukaisen ravinnon merkitystä.

Riippumatta siitä kuinka paljon harjoituksia teet päivittäin, mutta jos et ole huolissasi ravinnostasi, et koskaan saa optimaalisia tuloksia.

Jopa painonpudotusohjelmissa ravitsemuksen merkitystä korostetaan enemmän kuin mitään muuta, ja sama koskee kehonrakennusta. Tästä syystä ravintolisien kysyntä kasvaa päivä päivältä.

Winsol on yksi tällainen lisäosa, jota kehonrakentajat käyttävät laajalti ympäri maailmaa. Se korvaa Winstrol (anabolinen steroidi). Winstrolia kutsutaan joskus myös Stanozoliksi.

Kehittäjät ympäri maailmaa tunnustavat Winstrolin edut. Ja Winsol on suosittu valinta kehonrakentajien keskuudessa, kun kyse on Stanozol-korvikkeesta. Ei ole niin, että tämän lisäyksen avulla saat loistavan vartalon yön yli.

Sinun on tehtävä fyysisiä harjoituksia kuten tavallisesti, ja mikä tärkeintä, sinun on pidettävä kärsivällisyyttä ja jatkettava tekemistä.

Mikä on Winsol?

Tämä on laillinen vaihtoehto suositulle suorituskyvyn parantajasteroidille Winstrolille, nimeltään Stanozolol, jota urheilijat ja kehonrakentajat käyttivät nopeampaan voittoon ja kestävyyteen.

Crazy Bulk’s Winsol on turvallinen kaikissa tilanteissa ja sitä käytetään samanlaisiin voittoihin kuin steroidi-vastineella.

Tämä tuote on kaikki yhdessä leikkausratkaisu, joka soveltuu titaanien suorituskyvyn lisäämiseen lisäämällä kestävyyttä. Samanaikaisesti auttaa rasvan murskaamisessa, mikä antaa enemmän repiä lihaksia.

Parasta on, että voit pinota tämän lisäyksen Crazy Bulk -tuotteen muilla laillisilla steroidivaihtoehtoilla maksimoidaksesi voitosi ja rasvapudotuksesi, aivan kuten täydentäminen tapahtuu anabolisten ja androgeenisten steroidien (AAS) kanssa.

Jotkut lisäravinteen eduista ovat:

 • Säilyttää laiha massa ja polttaa ylimääräisiä rasvakerroksia kehossa.
 • Antaa titaanille voimaa ja kestävyyttä.
 • Auttaa rakentamaan erittäin jäykkiä lihaksia turvallisella vedenpidätyksellä.
 • Parantaa ATP-toimintoa antamalla maksimaalisen tehon ja nopeuden.

Winsolin ainesosat

Tällä tuotteella on viisi pääkomponenttia steroidimaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi ja tusina muuta tuotetta.

Se ei kuitenkaan sisällä sokeria, suolaa, hiivaa, vehnää, riisiä, gluteenia, äyriäisiä, keinotekoisia makeutusaineita, värejä tai aromiaineita.

Tämän lisäyksen pääaineosat ovat:

 • Asetyyli-L-karnitiini

Se on aminohappotyyppi, joka indusoi rasvahappoja soluissamme ja tuottaa paljon energiaa tässä prosessissa. Se on erittäin kuuluisa ainesosa kehonrakennuksessa. Asetyyli-L-karnitiini auttaa rasvojen polttamisessa ja pitää lihasmassaa. Tästä syystä ylimääräinen rasva menetetään ja lihaksen puhdas massa kasvaa. Sen pitoisuus Winsolissa on 555 mg.

Lihasten palautuminen ja rasvanpoltto ovat tämän aineosan tärkeimpiä etuja. On huomattava, että jos säännöllisiä fyysisiä harjoituksia ei suoriteta, se voi johtaa väsymykseen.

 • Villi yam -juuri

Wild Yam on erittäin suosittu urheilijoiden ja kehonrakentajan keskuudessa, koska se auttaa lisäämään testosteronitasoa miehillä.

Testosteroni on vastuussa miesten muutosten aikaansaamisesta miehissä. Se auttaa myös lisäämään lihasmassaa ja saamaan hyvän kehon. Jokaisen pojan, joka haluaa saada täydellisen kehon muodon, on tunnettava testosteronin edut ja se tekee villistä jamssijuurista erittäin tärkeän ainesosan Winsolille. Se sisältää diosgeniiniä, joka auttaa paljon testosteronin tuotannossa.

Lihasmassan lisääntymisen lisäksi se lisää myös seksuaalista asemaa ja libidoa. Sen määrä on 300 mg Winsolissa. Wild Yamia voi ostaa myös kehonrakennustarkoituksiin, mutta Winsolin kuluttamalla voit nauttia sen eduista tuhlaamatta ylimääräistä rahaa.

 • Dimetyyliaminoetanoli (DMAE)

Winsolissa on 150 mg DMAE: tä. Tämä on yksi lisäravinteista, jota käytetään pitämään keskittyminen harjoituksen aikana.

Mielenvakaus on yksi DMAE: n tärkeimmistä eduista. Se tuottaa aivoissamme erilaisia ​​kemikaaleja, jotka auttavat parantamaan oppimiskykyä, lyhytaikaista muistia ja keskittymistä. Useat tutkimukset osoittavat myös, että DMAE: tä voidaan käyttää tehokkaasti ADHD: n hoidossa. Se korjaa myös useita aivojen kognitiivisia heikentymisiä iän vuoksi.

 • koliini

Koliini ei ole mineraali eikä vitamiini. Se on vesiliukoinen aine, jonka maksamme ovat kehittäneet, mutta erittäin pienenä määränä. Koliinin päälähde on vain ruokavalio. Useat kehonrakennuksen lisäravinteet tarjoavat koliinia pääaineineen.

Winsolissa koliinin paino on noin 300 mg, mikä on laskettu luku, joka maksimoi sen hyödyt. Koliini on päävastuussa monista maksan toiminnoista, hermostokehityksestämme ja lihaksen liikkeestä. Koska se parantaa maksan toimintaa, se vähentää maksavaurioiden mahdollisuutta.

Ruoansulatus paranee, kun otetaan laskettu määrä koliinia. Tämä ainesosa edistää myös lipidien aineenvaihduntaa, mikä puolestaan ​​lisää rasvanpolttoa kehossa.

 • Auringonkukkaöljyjauhe

Auringonkukkaöljy on erittäin tärkeä aineosa rasvan polttamisessa ja lihasmassan kasvattamisessa. Lihasten lisääminen ja rasvan vähentäminen on kaikkien kehonrakentajien päätavoite. Auringonkukkaöljy auttaa paljon tämän tavoitteen saavuttamisessa. Sitä on kapselissa jauheen muodossa. Sen massa on 126 mg.

Kun otamme 3 kapselia päivässä, kehomme mukana oleva auringonkukkaöljyjauheen määrä on riittävä täydellisen kehon rakentamiseksi.

Edellä mainittujen aineosien lisäksi on myös monia muita yhdisteitä, joita on Winsolissa suhteellisen pieninä määrinä. Kaikilla näillä elementeillä on positiivisia vaikutuksia kehonrakennukseen. Jotkut näistä ovat:

 • Piidioksidi
 • Kasvistearaatti
 • maltodekstriini
 • Gelatiini
 • Riisitiiviste
 • Laktoosi

Kuinka Winsol vaikuttaa?

Tämä steroidivaihtoehto on yrttivalmiste, joka voi indusoida erilaisia ​​metabolisia vaikutuksia kerralla.

Ensinnäkin formulaation indusoima termogeeninen vaikutus lisää perustavan aineenvaihdunnan nopeutta tietyllä asteella, ja tämä johtaa varastoidun rasvan hyödyntämiseen.

Vaikka lämpögeeninen vaikutus ei ole yhtä voimakas kuin CrazyBulk’s Clenbutrol, ainutlaatuinen Winsol-koostumus auttaa rasvan välittömässä hyödyntämisessä energiaa varten, etenkin harjoituksen aikana, estäen siten sen varastointia.

Lihas voi saavuttaa terveellisen vedenpidätysasteen siten, että rasvan menetys kiihtyy, kun taas kudoksen jäykkyys ei vaarannu.

Tämän lisäyksen ATP-parannuskaavat antavat maksimaalisen hyödyn tarjoamalla räjähtävää voimaa ja kestävyyttä, jota vaaditaan rasittavaan harjoitteluun.

Myös verisuonisuus lisääntyy veren kuljetuksen lisääntyessä; seurauksena enemmän ravinteita pääsee lihakseen, mikä lisää lihaksen kasvua.

Mitä hyötyä on Winsolin käytöstä?

Winsolin hyödyt ovat lukemattomia. Joitakin Winsolin tärkeistä eduista mainitaan tässä.

Testosteronin kehitys : Testosteroni on tärkein kemiallinen aine ihmisen kehossa. Sen puute voi johtaa moniin ei-toivottuihin ongelmiin. Winsol lisää testosteronitasoa kehossamme, mikä puolestaan ​​lisää lihasten tiheyttä ja miehuisuutta. Lihasten kehityksen lisäksi seksuaalista libidoa lisää myös tämä Winsolin ominaisuus, ja se on myös miehen toivottu asia. Se parantaa myös kestävyyttä, mikä auttaa sinua tekemään enemmän harjoituksia ja jäämään enemmän aikaa sänkyyn kumppanisi kanssa.

Verenkierto : Winsol edistää verenkierto eri kehon osiin, joka on merkittävä askel kehonrakennus. Verenkiertoelimistön paraneminen lisää happea ja lisää typpioksidin tuotantoa. Dityppioksidi on yksi tärkeimmistä kehon energiantuotannon lähteistä. Lisääntynyt verenvirtaus parantaa myös kestävyyttä ja kestävyyttä.

Rasvan menetys : Rasvan menetyksen merkitys kehonrakennuksessa on erittäin suuri, ja Winsolin valmistajat ymmärtävät tämän tosiasian hyvin. Tästä syystä he ovat valinneet useita ainesosia, jotka auttavat sinua saamaan enemmän ja enemmän energiaa harjoituksiin rasva lähteistä. Tämä johtaa suurempaan rasvan menetykseen.

Kasvava vahvuus : Sen lisäksi, että menettää rasvaa, rakennuslujuus on Winsolin toinen tavoite. Tunnet enemmän voimaa muutaman päivän kuluttua tämän lisäravinteen kulutuksesta. Tämä antaa sinulle enemmän inspiraatiota olla käyttämättä harjoittelusuunnitelmaa.

Kuinka käyttää Winsolia?

Valmistaja suosittelee kolmea kapselia päivässä lisäravinteen maksimaalisen hyödyn saamiseksi.

Joillakin ihmisillä saattaa olla vaikeaa ottaa kolme kapselia kerralla; tällaisissa tapauksissa annoksen jakaminen eri aikatauluihin päivässä saattaa auttaa.

Kapselit tulee ottaa päivän pääaterian mukana vedellä tai hedelmämehulla, mutta älä pureskele pillereitä.

Crazy Bulk suosittelee Winsolin ottamista vähintään 2 kuukaudeksi suoraan halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Aineosien tehokkaaseen levittämiseen on noudatettava 60 vuorokauden jaksoa, jota seuraa 10 päivän jakso.

Sopivaa ruokavaliota ja kunto-ohjelmaa tulisi hallita samanaikaisesti, jotta pillerit toimivat oikein.

Winsolin haittavaikutukset

Winsol on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Siksi sen käytön sivuvaikutusten mahdollisuus on nolla.

Tämän formulaation kasviperäinen luonne on ainutlaatuinen ja vain riittävän tehokas indusoimaan ilmoitetut metaboliset toiminnot eikä mitään muuta.

Lisäksi pahempaan tapaan voi saada akne ja joskus lievä vatsavaivat, koska käyttäjä ei suvaitse sulattaa joitain kasviperäisiä aineosia.

Alkuperäiseen Winstroliin verrattuna ei ole tappavia sivuvaikutuksia, kuten impotenssi, priapismi, virtsarakon kipu, turvotus, masennus, maksanekroosi jne.

Lisäksi talon insinöörit ja tutkijat seuraavat tarkkaan käyttäjän palautetta, jotta mahdolliset terveysvaikutukset voidaan välttää.

Winsol käyttäjän arvostelut

Katsotaanpa joitain tyypillisiä Winsol-kokemuksia, joita käyttäjät jakavat verkossa:

 • ”Kehoni rasva oli 23%. Tein kahden kuukauden syklin WinSol-valmistuksella, ja kehoni rasva laski 17%: iin. ”
 • ”CrazyBulk Winsol on ollut loistava kokemus. Se oli täydellinen valinta. Olen treenannut pitkään, mutta Winsol auttaa minua niin paljon. Olen menettänyt 6% rasvaa ja tunnen voimani treenien aikana. Minusta on myös helpompi pysyä motivoituneena nyt, asiat ovat niin paljon helpompia. ” – Joe
 • ”Olen käyttänyt tätä vain viikon ajan, mutta voin suositella sinua. Tunnen olevani paljon vahvempi ja nostaen raskaampaa. Minusta nyt helpompaa. Kiitos.” – Riley R
 • ”Ensimmäinen pullo sai minut 239 kilosta 225 kiloon, ja siinä ei ollut lainkaan sivuvaikutuksia. En voi odottaa nähdäkseni, miten menetykset tapahtuvat, kun olen tehnyt kaksi muuta pulloa. ” – Matthew R
 • ”Penkilläni nousi todella nopeasti ja kyykkyni saivat helposti. Se antaa minulle enemmän kestävyyttä ja kestävyyttä ja on saanut minut näyttämään melko laihaltä. Se on hyvää. Suosittelen sitä.” – William F
 • ”Otin Winsolin 2 kuukaudeksi. Menetin 7% rasvasta. naisena oleminen osoittaa todella. Suosittelen CrazyBulkia jokaiselle naiselle, joka haluaa leikata kehon rasvaprosentteja, eikä vain naisille, jotka treenevät ”- Veronica

Mistä ostaa Winsol?

Riippumatta siitä, missä asut tällä planeetalla, voit tilata Winsolin vain hiiren napsautuksella. Virallisilla verkkosivuilla on CrazyBulk tarjoaa sinulle hyötyä tilata tämän tuotteen ilman mitään haittaa.

Voit tutustua erilaisiin tuotteelle saatavilla oleviin tarjouksiin ja muihin tuotteeseen liittyviin tietoihin. Crazy Bulk suosittelee myös muutamia muita lisäravinteita, jotka saattavat olla hyödyllisiä sen mukana. Mutta näiden lisäravinteiden ostaminen ei ole täydentävää. Ne tarjoavat jopa ilmaisen kuljetuksen moniin eri maihin.

Viimeiset sanat

Winsol on erittäin ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa sinulle niin paljon terveyshyötyjä, että et löydä muualta. Hyvä ruumis ei ole kunnianhimo, mutta se on nykymaailman vaatimus. Vaikka olet liikemies tai työntekijä, tarvitset hyvän kehon. Voit käyttää hämmästyttävää vartaloasi houkutella asiakkaita tai tehdä vaikutuksen pomollesi.

Kehosi muodostaa ensivaikutelmasi, ja sinun on parannettava sitä hinnalla millä hyvänsä. Winsol auttaa sinua niin tekemisessäkin, myös hyvin pienillä kustannuksilla. Winsol antaa niin paljon energiaa, joka ajaa menemään kuntosalille ja suorittamalla harjoituksesi yliarvostuksella.

Jos olet todella tosissaan saadaksesi hyvän kehon muodon ja ylläpitämään hyvää fysiikkaa, Winsol on oikea asia sinulle. Mutta jos olet laiska henkilö, niin se voi olla vain rahan tuhlausta. Fyysiset harjoitukset ja terveelliset ruokavaliosuunnitelmat ovat keskeisiä tekijöitä, jotka määrittävät terveytesi.

Jos et keskity niihin, niin mikään lisäosa ei voi koskaan antaa sinulle täydellistä vartaloa. Sinun ei pitäisi uskoa minkään tuotteen markkinointimateriaalia eikä edes Winsoliin.

Sinun tulisi itse viettää paljon aikaa tutkia ainesosia ja niiden hyötyjä. Sitten sen jälkeen, kun voit päättää, onko Winsol hyvä sinulle vai ei, ja olemme varmoja siitä, että olet tyytyväinen tutkimuksen tuloksiin.

klikkaa tästä tilataksesi Forskolin250 virallisilta verkkosivuilta »

OSTA NYT »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.