CrazyBulk Winsol Review – Μην αγοράζετε μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική

Posted on

Όλοι σε αυτόν τον κόσμο θέλουν να έχουν ένα τέλειο σχήμα σώματος. Για να το επιτύχουν, κάνουν τόσες πολλές προπονήσεις στο γυμναστήριο και τι όχι. Οι σωματικές ασκήσεις είναι πιο σημαντικές για το bodybuilding, αλλά ταυτόχρονα η σημασία της σωστής διατροφής δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Ανεξάρτητα από το πόσες ασκήσεις εκτελείτε καθημερινά, αλλά εάν δεν φροντίζετε τη διατροφή σας, τότε δεν θα έχετε ποτέ βέλτιστα αποτελέσματα.

Ακόμα και σε προγράμματα απώλειας βάρους, η σημασία της διατροφής τονίζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και το ίδιο ισχύει και για το bodybuilding. Λόγω αυτού του γεγονότος, η ζήτηση για συμπληρώματα διατροφής αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Το Winsol είναι ένα τέτοιο συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται ευρέως από bodybuilders σε όλο τον κόσμο. Είναι υποκατάστατο του Winstrol (ένα αναβολικό στεροειδές). Το Winstrol καλείται επίσης μερικές φορές ως Stanozol.

Τα οφέλη του Winstrol αναγνωρίζονται ιδιαίτερα από bodybuilders σε όλο τον κόσμο. Και το Winsol είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των bodybuilders όταν πρόκειται για το υποκατάστατο Stanozol. Δεν είναι ότι με τη βοήθεια αυτού του συμπληρώματος θα έχετε ένα υπέροχο σώμα μια μέρα στην άλλη.

Θα πρέπει να κάνετε σωματικές ασκήσεις ως συνήθως και το πιο σημαντικό θα πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή και να συνεχίσετε.

Τι είναι το Winsol;

Αυτή είναι μια νομική εναλλακτική λύση για το δημοφιλές στεροειδές Winstrol, γνωστό ως Stanozolol, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από αθλητές και bodybuilders για γρηγορότερα κέρδη και αντοχή.

Το Crazy Bulk’s Winsol είναι ασφαλές σε όλα τα πλαίσια και χρησιμοποιείται για παρόμοια κέρδη με αυτά του αντίστοιχου στεροειδούς.

Αυτό το προϊόν είναι μια λύση κοπής all in one κατάλληλη για να προκαλέσει απόδοση του τιτανίου προσθέτοντας αντοχή, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στον τεμαχισμό λίπους, που δίνει περισσότερους μυρισμένους μύες.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να συσσωρεύσετε αυτό το συμπλήρωμα με άλλες νόμιμες εναλλακτικές λύσεις στεροειδών από το Crazy Bulk για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και την απώλεια λίπους, όπως ακριβώς γίνεται το συμπλήρωμα με αναβολικά και ανδρογόνα στεροειδή (AAS).

Μερικά από τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος είναι:

 • Διατηρεί άπαχη μάζα και καίει επιπλέον εναποθέσεις λίπους στο σώμα.
 • Σας δίνει δύναμη και αντοχή στον τιτάνα.
 • Βοηθά στην οικοδόμηση εξαιρετικά δύσκαμπτων μυών με ασφαλή κατακράτηση νερού.
 • Βελτιώνει τη λειτουργία ATP παρέχοντας μέγιστη ισχύ και ταχύτητα.

Συστατικά Winsol

Αυτό το προϊόν έχει 5 κύρια συστατικά για να προσδώσει ένα στεροειδές αποτέλεσμα και δώδεκα άλλα προϊόντα.

Ωστόσο, δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, σιτάρι, ρύζι, γλουτένη, οστρακοειδή, τεχνητά γλυκαντικά, χρώματα ή αρτύματα.

Τα κύρια συστατικά αυτού του συμπληρώματος είναι:

 • Ακετυλο-L-καρνιτίνη

Είναι ένας τύπος αμινοξέος που προκαλεί λιπαρά οξέα στα κύτταρα μας και παράγει πολλή ενέργεια σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ένα πολύ διάσημο συστατικό όταν πρόκειται για bodybuilding. Η ακετυλο-L-καρνιτίνη βοηθά στην καύση λιπών και διατηρεί τη μυϊκή μάζα. Λόγω αυτού, το υπερβολικό λίπος χάνεται και αυξάνεται η καθαρή μάζα των μυών. Η συγκέντρωσή του στο Winsol είναι 555mg.

Η αποκατάσταση των μυών και η καύση λίπους είναι ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη αυτού του συστατικού. Πρέπει να σημειωθεί ότι εάν δεν πραγματοποιούνται τακτικές σωματικές ασκήσεις, τότε μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση.

 • Wild Yam Root

Το Wild Yam είναι πολύ δημοφιλές στους αθλητές και το bodybuilder καθώς βοηθά στην αύξηση του επιπέδου τεστοστερόνης στους άνδρες.

Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για την αλλαγή ανδρών στους άνδρες. Βοηθά επίσης στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στην απόκτηση ενός καλού σώμα. Κάθε αγόρι που θέλει να αποκτήσει τέλειο σχήμα σώματος πρέπει να γνωρίζει τα οφέλη της τεστοστερόνης και αυτό καθιστά τη ρίζα άγριου γιαμίου ένα πολύ σημαντικό συστατικό για το Winsol. Περιέχει διοσγενίνη που βοηθά πολύ στην παραγωγή τεστοστερόνης.

Μαζί με την αύξηση της μυϊκής μάζας, ενισχύει επίσης τη σεξουαλική ορμή και τη λίμπιντο. Η ποσότητα του είναι 300 mg σε Winsol. Το Wild Yam μπορεί επίσης να αγοραστεί για σκοπούς bodybuilding, αλλά με την κατανάλωση του Winsol, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του χωρίς να χάνετε επιπλέον χρήματα.

 • Διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE)

150 mg DMAE υπάρχουν στο Winsol. Αυτό είναι ένα από τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της εστίασης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Η ψυχική σταθερότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη του DMAE. Παράγει διαφορετικές χημικές ουσίες στον εγκέφαλό μας που βοηθούν στην ενίσχυση της μαθησιακής ικανότητας, της βραχυπρόθεσμης μνήμης και της συγκέντρωσης. Αποδεικνύεται επίσης από διάφορες μελέτες ότι το DMAE μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά κατά τη θεραπεία της ADHD. Διορθώνει επίσης αρκετές γνωστικές παρακμή του εγκεφάλου λόγω της ηλικίας.

 • Χολίνη

Η χολίνη δεν είναι ούτε μέταλλο ούτε βιταμίνη. Είναι μια υδατοδιαλυτή ουσία που αναπτύσσεται από τα συκώτια μας αλλά σε πολύ μικρή ποσότητα. Η κύρια πηγή χολίνης προέρχεται μόνο από τη διατροφή. Αρκετά συμπληρώματα bodybuilding παρέχουν Χολίνη ως το κύριο συστατικό τους.

Στο Winsol, το βάρος της χολίνης είναι περίπου 300 mg, το οποίο είναι ένα υπολογισμένο ποσοστό που μεγιστοποιεί τα οφέλη του. Η χολίνη είναι κυρίως υπεύθυνη για διάφορες λειτουργίες του ήπατος, την ανάπτυξη του νευρικού μας συστήματος και την κίνηση των μυών. Καθώς ενισχύει τη λειτουργία του ήπατος, μειώνει τις πιθανότητες ηπατικής βλάβης.

Η πέψη βελτιώνεται ενώ λαμβάνεται η υπολογιζόμενη ποσότητα χολίνης. Ο μεταβολισμός των λιπιδίων προωθείται επίσης από αυτό το συστατικό το οποίο με τη σειρά του αυξάνει την καύση λίπους στο σώμα μας.

 • Ηλιέλαιο σε σκόνη

Το ηλιέλαιο είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό όσον αφορά την καύση λίπους και την αύξηση της μυϊκής μάζας. Η αύξηση των μυών και η μείωση του λίπους είναι ο κύριος στόχος κάθε bodybuilder. Το ηλιέλαιο βοηθάει πολύ στην επίτευξη αυτού του στόχου. Είναι παρόν στην κάψουλα με τη μορφή σκόνης. Η μάζα του είναι 126 mg.

Λαμβάνοντας 3 κάψουλες την ημέρα, η ποσότητα σκόνης ηλιελαίου που παρέχεται στο σώμα μας θα είναι αρκετή για να χτίσει ένα τέλειο σώμα.

Εκτός από τα προαναφερθέντα συστατικά, υπάρχουν επίσης πολλές άλλες ενώσεις που υπάρχουν στο Winsol σε σχετικά μικρότερες ποσότητες. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν θετικά αποτελέσματα στο bodybuilding. Μερικά από αυτά είναι:

 • Πυρίτιο
 • Στεατικό λαχανικό
 • Μαλτοδεξτρίνη
 • Ζελατίνη
 • Συμπύκνωμα ρυζιού
 • Λακτόζη

Πώς λειτουργεί το Winsol;

Αυτή η εναλλακτική λύση για στεροειδή είναι μια φυτική σύνθεση που μπορεί να προκαλέσει διάφορες μεταβολικές δραστηριότητες ταυτόχρονα.

Πρώτον, το θερμογόνο αποτέλεσμα που προκαλείται από το σκεύασμα αυξάνει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό κατά ένα βαθμό, και αυτό οδηγεί στη χρήση αποθηκευμένου λίπους.

Παρόλο που το θερμογόνο αποτέλεσμα δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το Clenbutrol του CrazyBulk, η μοναδική σύνθεση του Winsol βοηθά στην άμεση χρήση του λίπους για ενέργεια, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, εμποδίζοντας έτσι την αποθήκευσή του.

Ο μυς μπορεί να κάνει ένα υγιές επίπεδο κατακράτησης νερού, έτσι ώστε η απώλεια λίπους να επιταχύνεται ενώ η ακαμψία του ιστού δεν διακυβεύεται.

Οι τύποι βελτίωσης ATP σε αυτό το συμπλήρωμα παρέχουν μέγιστα οφέλη παρέχοντας δύναμη έκρηξης και αντοχή που απαιτείται για μια επίπονη προπόνηση.

Επίσης, η αγγείωση αυξάνεται για αυξημένη μεταφορά αίματος. Ως αποτέλεσμα, περισσότερα θρεπτικά συστατικά φτάνουν στον μυ, γεγονός που ενισχύει την ανάπτυξη των μυών.

Ποια είναι τα οφέλη που λαμβάνονται με τη χρήση του Winsol;

Τα οφέλη του Winsol είναι αμέτρητα. Μερικά από τα σημαντικά οφέλη του Winsol αναφέρονται εδώ.

Ανάπτυξη τεστοστερόνης : Η τεστοστερόνη είναι η πιο σημαντική χημική ουσία στο σώμα ενός άνδρα. Η ανεπάρκεια του μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ανεπιθύμητα προβλήματα. Το Winsol αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα μας, το οποίο με τη σειρά του αυξάνει την πυκνότητα των μυών και το ανδρικό. Εκτός από την ανάπτυξη των μυών, η σεξουαλική λίμπιντο αυξάνεται επίσης από αυτό το χαρακτηριστικό του Winsol και αυτό είναι επίσης ένα επιθυμητό πράγμα για έναν άνδρα. Βελτιώνει επίσης την αντοχή που σας βοηθά να κάνετε περισσότερες προπονήσεις και να παραμένετε περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας.

Παροχή αίματος : Το Winsol προάγει την παροχή αίματος σε διάφορα μέρη του σώματος, το οποίο είναι ένα σημαντικό βήμα στο bodybuilding. Η βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη παροχή οξυγόνου και βελτιωμένη παραγωγή νιτρώδους οξειδίου. Το νιτρώδες οξείδιο είναι μια από τις σημαντικότερες πηγές παραγωγής ενέργειας στο σώμα μας. Η αυξημένη ροή του αίματος οδηγεί επίσης σε καλύτερη αντοχή και αντοχή.

Fat Loss : Η σημασία της απώλειας λίπους στο bodybuilding είναι πολύ τεράστια και οι κατασκευαστές της Winsol κατανοούν καλά αυτό το γεγονός. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν επιλέξει πολλά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όλο και περισσότερη ενέργεια για προπονήσεις από πηγές λίπους. Αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη απώλεια λίπους.

Αύξηση αντοχής : Εκτός από την απώλεια λίπους, η αντοχή στην οικοδόμηση είναι ο δεύτερος στόχος της Winsol. Θα νιώσετε περισσότερη δύναμη από λίγες μέρες μετά την κατανάλωση αυτού του συμπληρώματος. Αυτό θα σας δώσει περισσότερη έμπνευση για να μην παραλείψετε το πρόγραμμα προπόνησής σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Winsol;

Ο κατασκευαστής συνιστά τρεις κάψουλες την ημέρα για το μέγιστο όφελος του συμπληρώματος.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να πάρουν τρεις κάψουλες ταυτόχρονα. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει ο διαχωρισμός της δόσης σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα σε μια μέρα.

Οι κάψουλες πρέπει να λαμβάνονται μαζί με το κύριο γεύμα της ημέρας χρησιμοποιώντας νερό ή χυμό φρούτων, αλλά μην μασάτε τα χάπια.

Η Crazy Bulk συνιστά τη λήψη του Winsol για τουλάχιστον 2 μήνες κατ ‘ευθείαν για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Για αποτελεσματική διάδοση των συστατικών, πρέπει να ακολουθούνται 60 ημέρες στον κύκλο και μετά 10 ημέρες εκτός κύκλου.

Ένα κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης πρέπει να διαχειρίζεται παράλληλα τα χάπια να λειτουργούν σωστά.

Παρενέργειες της Winsol

Το Winsol παρασκευάζεται μόνο από φυσικά συστατικά. Γι ‘αυτό η πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών από την κατανάλωσή της είναι μηδενική.

Η φυτική φύση αυτού του σκευάσματος είναι μοναδική και αρκετά ισχυρή για να προκαλέσει τις ενδεικνυόμενες μεταβολικές λειτουργίες και τίποτα άλλο.

Επίσης, το χειρότερο, κάποιος μπορεί να πάρει ακμή και μερικές φορές ήπιο στομαχικές διαταραχές λόγω της δυσανεξίας του χρήστη να αφομοιώσει ορισμένα φυτικά συστατικά.

Σε σύγκριση με το αρχικό Winstrol, δεν υπάρχουν θανατηφόρες παρενέργειες όπως ανικανότητα, πριαπισμός, πόνος στην ουροδόχο κύστη, οίδημα, κατάθλιψη, ηπατική νέκρωση κ.λπ.

Επιπλέον, οι μηχανικοί και οι επιστήμονες του εσωτερικού παρακολουθούν προσεκτικά τα σχόλια των χρηστών για να εξαλείψουν τυχόν περιστατικά αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία.

Κριτικές χρηστών Winsol

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές τυπικές εμπειρίες Winsol που μοιράζονται οι χρήστες στο διαδίκτυο:

 • «Το σωματικό μου λίπος ήταν 23%. Έκανα έναν κύκλο δύο μηνών στο winsol και το σωματικό μου λίπος μειώθηκε στο 17%. “
 • «Το CrazyBulk Winsol ήταν μια φανταστική εμπειρία. Ήταν η τέλεια επιλογή. Δουλεύω εδώ και πολύ καιρό, αλλά ο Winsol με βοηθάει τόσο πολύ. Έχω χάσει 6% σωματικό λίπος και αισθάνομαι ισχυρότερος κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Βρίσκω επίσης ευκολότερο να παραμείνω κίνητρο τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. ” – Τζο
 • «Το χρησιμοποιώ μόνο από μία εβδομάδα, αλλά μπορώ να σας προτείνω. Νιώθω πολύ πιο δυνατός και ανυψωτικός. Ευκολότερο τώρα για μένα. Ευχαριστώ.” – Ρίλι Ρ
 • «Το πρώτο μπουκάλι με πήρε από 239 κιλά σε 225 κιλά και δεν υπήρχαν καθόλου παρενέργειες. Ανυπομονώ να δω πώς είναι οι απώλειες αφού τελειώσω με τα άλλα δύο μπουκάλια. ” – Μάθιου Ρ
 • «Ο πάγκος μου ανέβηκε πολύ γρήγορα με αυτό και οι καταλήψεις μου έγιναν εύκολες. Μου δίνει περισσότερη αντοχή και αντοχή και με κάνει να φαίνεται αρκετά άπαχο. Είναι καλό πράγμα. Το συνιστώ.” – Γουίλιαμ Φ
 • «Πήρα το Winsol για 2 μήνες. Έχω χάσει το 7% του σωματικού λίπους. είναι μια γυναίκα που δείχνει πραγματικά. Θα συνιστούσα το CrazyBulk σε κάθε γυναίκα που θέλει να μειώσει το ποσοστό σωματικού λίπους και όχι μόνο σε γυναίκες που ασκούνται »- Veronica

Πού να αγοράσετε το Winsol;

Όπου κι αν κατοικείτε σε αυτόν τον πλανήτη, μπορείτε να παραγγείλετε τη Winsol με ένα κλικ του ποντικιού. Ο επίσημος ιστότοπος του CrazyBulk σάς παρέχει το πλεονέκτημα της παραγγελίας αυτού του προϊόντος χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Μπορείτε να δείτε διάφορες προσφορές που είναι διαθέσιμες για αυτό το προϊόν και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν. Το Crazy Bulk προτείνει επίσης μερικά άλλα συμπληρώματα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Αλλά η αγορά αυτών των συμπληρωμάτων δεν είναι συμπληρωματική. Παρέχουν ακόμη δωρεάν αποστολή σε πολλές διαφορετικές χώρες.

Τελικές λέξεις

Το Winsol είναι ένα πολύ μοναδικό προϊόν που σας προσφέρει τόσα οφέλη για την υγεία που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Ένα καλό σώμα δεν είναι φιλοδοξία, αλλά είναι απαίτηση στον σημερινό κόσμο. Ακόμα κι αν είστε επιχειρηματίας ή υπάλληλος, χρειάζεστε μια καλή σωματική διάπλαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκπληκτικό σώμα σας για να προσελκύσετε πελάτες ή να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας.

Η πρώτη σας εντύπωση σχηματίζεται από το σώμα σας και πρέπει να το βελτιώσετε με οποιοδήποτε κόστος. Η Winsol σας βοηθά να το κάνετε και αυτό με πολύ λιγότερο κόστος. Η Winsol θα δώσει τόσο μεγάλη ενέργεια που θα ωθήσει να πάει στο γυμναστήριο και να κάνει υπερβολικά τις ασκήσεις σας.

Εάν είστε πραγματικά σοβαροί για να αποκτήσετε ένα καλό σχήμα σώματος και να διατηρήσετε μια καλή σωματική διάπλαση, τότε το Winsol είναι το σωστό για εσάς. Αλλά αν είστε τεμπέλης, τότε μπορεί να είναι απλώς χάσιμο χρημάτων. Οι σωματικές ασκήσεις και το σχέδιο υγιεινής διατροφής είναι οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν την υγεία σας.

Εάν δεν εστιάζετε σε αυτά, τότε κανένα συμπλήρωμα δεν μπορεί ποτέ να σας δώσει ένα τέλειο σώμα. Δεν πρέπει να πιστεύετε κανένα διαφημιστικό περιεχόμενο σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν, ούτε καν για τη Winsol.

Θα πρέπει ο ίδιος να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην έρευνα σχετικά με τα συστατικά και τα οφέλη τους. Στη συνέχεια, αφού αποφασίσετε αν το Winsol είναι καλό για εσάς ή όχι και είμαστε σίγουροι ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της έρευνάς σας.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το Forskolin250 από τον επίσημο ιστότοπο »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.