CrazyBulk Winsol Review – Nu cumpărați până nu citiți această recenzie

Posted on

Toată lumea din această lume vrea să aibă o formă perfectă a corpului. Pentru a realiza acest lucru, ei fac atât de multe antrenamente la sală și ce nu. Exercițiile fizice sunt cele mai importante pentru culturism, dar în același timp importanța unei alimentații adecvate nu poate fi ignorată.

Oricât de multe exerciții efectuați zilnic, dar dacă nu aveți grijă de alimentația dvs., nu veți obține niciodată rezultate optime.

Chiar și în programele de slăbit, importanța nutriției este subliniată mai mult decât orice altceva și același lucru se aplică și culturismului. Datorită acestui fapt, cererea de suplimente nutritive crește zi de zi.

Winsol este un astfel de supliment, care este utilizat pe scară largă de culturisti din întreaga lume. Este un substitut pentru Winstrol (un steroid anabolic). Winstrol este, de asemenea, uneori numit Stanozol.

Beneficiile Winstrol sunt foarte recunoscute de culturisti din întreaga lume. Și Winsol este o alegere populară printre culturisti atunci când vine vorba de înlocuitorul Stanozol nay. Nu este faptul că, cu ajutorul acestui supliment, veți obține un corp minunat peste noapte.

Va trebui să faceți exerciții fizice ca de obicei și cel mai important va trebui să păstrați răbdarea și să continuați.

Ce este Winsol?

Aceasta este o alternativă legală pentru popularul steroid Winstrol, precum Stanozolol, care a fost folosit de sportivi și culturisti pentru câștiguri și rezistență mai rapide.

Winsol al Crazy Bulk este sigur în toate contextele și este utilizat pentru câștiguri similare cu cel al omologului steroid.

Acest produs este o soluție de tăiere unică, potrivită pentru a induce performanța titanului prin adăugarea de rezistență, în același timp ajută la mărunțirea grăsimilor, ceea ce dă mai mulți mușchi rupți.

Partea cea mai bună este că puteți stiva acest supliment cu alte alternative legale de steroizi de la Crazy Bulk pentru a vă maximiza câștigurile și pierderile de grăsime, la fel ca modul în care suplimentarea se face cu steroizi anabolici și androgeni (AAS).

Unele dintre avantajele acestui supliment sunt:

 • Păstrează masa slabă și arde depozite suplimentare de grăsime în organism.
 • Îți conferă rezistență și rezistență la titan.
 • Ajută la formarea mușchilor super-rigizi cu retenție de apă sigură.
 • Îmbunătățește funcționarea ATP oferind putere și viteză maximă.

Ingrediente Winsol

Acest produs are 5 componente principale pentru a oferi un efect asemănător unui steroid și alte zeci de produse.

Cu toate acestea, nu conține zahăr, sare, drojdie, grâu, orez, gluten, crustacee, îndulcitori artificiali, culori sau arome.

Principalele ingrediente din acest supliment sunt:

 • Acetil-L-carnitina

Este un tip de aminoacid care induce acizi grași în celulele noastre și produce multă energie în acest proces. Este un ingredient foarte faimos când vine vorba de culturism. Acetil-L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor și menține masa musculară. Datorită acestui fapt, excesul de grăsime este pierdut și masa curată a mușchilor este crescută. Concentrația sa în Winsol este de 555 mg.

Recuperarea musculara si arderea grasimilor sunt unul dintre cele mai importante beneficii ale acestui ingredient. Trebuie menționat că dacă nu sunt efectuate exerciții fizice obișnuite, atunci poate duce la oboseală.

 • Wild Yam Root

Wild Yam este foarte popular printre sportivi și culturisti, deoarece ajută la creșterea nivelului de testosteron la bărbați.

Testosteronul este responsabil pentru a aduce schimbări bărbătești la bărbați. De asemenea, ajută la creșterea masei musculare și la câștigarea unui corp bun. Fiecare băiat care dorește să obțină o formă perfectă a corpului trebuie să cunoască beneficiile testosteronului și asta face ca rădăcina de yam sălbatic să fie un ingredient foarte important pentru Winsol. Conține diosgenină care ajută foarte mult la producerea de testosteron.

Odată cu creșterea masei musculare, îmbunătățește, de asemenea, acțiunile sexuale și libidoul. Cantitatea sa este de 300 mg în Winsol. Wild Yam poate fi achiziționat și în scop de culturism, dar prin consumul de Winsol, vă puteți bucura de beneficiile sale fără a pierde bani în plus.

 • Dimetilaminoetanol (DMAE)

150 mg de DMAE este prezent în Winsol. Acesta este unul dintre suplimentele utilizate pentru a menține concentrarea în timpul antrenamentelor.

Stabilitatea mintală este unul dintre cele mai importante beneficii ale DMAE. Produce diferite substanțe chimice în creierul nostru care ajută la îmbunătățirea capacității de învățare, a memoriei pe termen scurt și a concentrării. De asemenea, se demonstrează prin mai multe studii că DMAE poate fi utilizat eficient în timp ce se tratează ADHD. De asemenea, corectează mai multe declinări cognitive ale creierului datorită vârstei.

 • colină

Colina nu este nici un mineral, nici o vitamină. Este o substanță solubilă în apă, care este dezvoltată de ficaturile noastre, dar într-o cantitate foarte mică. Principala sursă de colină provine doar din dietă. Mai multe suplimente pentru culturism oferă colina drept ingredient principal.

În Winsol, greutatea colinei este de aproximativ 300 mg, care este o cifră calculată care maximizează beneficiile sale. Colina este responsabilă în principal pentru diverse funcții ale ficatului, dezvoltarea sistemului nostru nervos și a mișcării musculare. Deoarece îmbunătățește funcția hepatică, reduce șansele de afectare a ficatului.

Digestia este îmbunătățită în timp ce se ia cantitatea calculată de colină. Metabolizarea lipidelor este, de asemenea, promovată de acest ingredient care, la rândul său, crește arsurile de grăsimi din corpul nostru.

 • Praf de ulei de floarea soarelui

Uleiul de floarea soarelui este un ingredient foarte important atunci când vine vorba de arderea grăsimilor și creșterea masei musculare. Creșterea mușchilor și reducerea grăsimilor este obiectivul principal al oricărui culturist. Uleiul de floarea soarelui ajută foarte mult la atingerea acestui obiectiv. Este prezent în capsulă sub formă de pulbere. Masa sa este de 126 mg.

În timp ce luați 3 capsule pe zi, cantitatea de ulei de floarea soarelui furnizată corpului nostru va fi suficientă pentru a construi un corp perfect.

În afară de ingredientele menționate mai sus, există și mulți alți compuși care sunt prezenți în Winsol în cantități relativ mai mici. Toate aceste elemente au efecte pozitive asupra culturismului. Unele dintre acestea sunt:

 • Dioxid de siliciu
 • Stearat de legume
 • Maltodextrina
 • gelatina
 • Concentrat de orez
 • Lactoză

Cum funcționează Winsol?

Această alternativă de steroizi este o formulare pe bază de plante care poate induce diverse activități metabolice simultan.

În primul rând, efectul termogen indus de formulare crește rata metabolică bazală cu un anumit grad, iar acest lucru duce la utilizarea grăsimilor stocate.

Chiar dacă efectul termogen nu este la fel de puternic ca Clenbutrolul CrazyBulk, formularea unică de Winsol ajută la utilizarea imediată a grăsimii pentru energie, în special în timpul unui antrenament, împiedicând astfel depozitarea acesteia.

Mușchiul poate face un nivel sănătos de retenție de apă, astfel încât pierderea de grăsime este accelerată, în timp ce rigiditatea țesutului nu este compromisă.

Formulele de îmbunătățire a ATP din acest supliment oferă avantaje maxime prin oferirea puterii de explozie și a rezistenței necesare pentru o sesiune de antrenament intens.

De asemenea, vascularitatea este crescută pentru un transport crescut de sânge; ca rezultat, mai mulți nutrienți ajung la mușchi, ceea ce stimulează creșterea musculară.

Care sunt beneficiile primite prin utilizarea Winsol?

Beneficiile Winsol sunt nenumărate. Unele dintre beneficiile importante ale Winsol sunt menționate aici.

Dezvoltarea testosteronului : Testosteronul este cea mai importantă substanță chimică din corpul unui bărbat. Deficiența sa poate duce la multe probleme nedorite. Winsol crește nivelul de testosteron în corpul nostru, care la rândul său crește densitatea musculară și bărbăția. În afară de dezvoltarea mușchilor, libidoul sexual este, de asemenea, crescut de această caracteristică a Winsol și acesta este, de asemenea, un lucru dorit pentru un bărbat. De asemenea, îmbunătățește rezistența, care te ajută să faci mai multe antrenamente și să stai mai mult timp în pat cu partenerul tău.

Alimentarea cu sânge : Winsol promovează aprovizionarea cu sânge în diferite părți ale corpului, ceea ce reprezintă un pas major în culturism. O îmbunătățire a sistemului circulator duce la o mai mare aprovizionare cu oxigen și la o producție îmbunătățită de oxid de azot. Oxidul de azot este una dintre cele mai importante surse de generare de energie în corpul nostru. Creșterea fluxului de sânge duce, de asemenea, la o mai bună rezistență și rezistență.

Pierderea grăsimii : importanța pierderii de grăsime în culturism este foarte mare, iar producătorii de Winsol înțeleg bine acest fapt. Acesta este motivul pentru care au selectat mai multe ingrediente care vă vor ajuta să obțineți din ce în ce mai multă energie pentru antrenamente din surse de grăsime. Acest lucru va duce la o pierdere mai mare de grăsime.

Creșterea forței : în afară de pierderea grăsimii, forța de construcție este a doua țintă a Winsol. Vei simți mai multă putere după câteva zile după consumul acestui supliment. Acest lucru vă va oferi mai multă inspirație pentru a nu vă omite planul de antrenament.

Cum se folosește Winsol?

Producătorul recomandă trei capsule pe zi pentru beneficiul maxim al suplimentului.

Unii oameni ar putea fi dificil să ia trei capsule dintr-o dată; în astfel de cazuri, împărțirea dozei în diferite termene într-o zi poate fi de ajutor.

Capsulele trebuie luate împreună cu masa principală a zilei folosind apă sau suc de fructe, dar nu mestecați pastilele.

Crazy Bulk recomandă administrarea Winsol timp de cel puțin 2 luni pentru a obține rezultatul dorit.

Pentru diseminarea eficientă a ingredientelor, trebuie urmate 60 de zile pe ciclu urmate de 10 zile libere.

O dietă adecvată și un program de antrenament ar trebui să fie gestionat în paralel pentru ca pastilele să funcționeze corect.

Efecte secundare Winsol

Winsol este obținut numai din ingrediente naturale. De aceea, posibilitatea de a produce efecte secundare în urma consumului său este zero.

Natura pe bază de plante a acestei formulări este unică și suficient de puternică pentru a induce funcțiile metabolice indicate și nimic altceva.

De asemenea, în rău, s-ar putea ca acneea și uneori să se supere stomacul din cauza intoleranței utilizatorului de a digera unele ingrediente din plante.

În comparație cu Winstrol original, nu există efecte secundare mortale precum impotența, priapismul, dureri ale vezicii urinare, edem, depresie, necroză hepatică etc.

În plus, inginerii și oamenii de știință interni urmăresc cu atenție feedback-ul utilizatorilor pentru a elimina orice apariție a efectelor adverse asupra sănătății.

Winsol Recenzii utilizator

Haideți să aruncăm o privire la unele experiențe obișnuite de Winsol pe care utilizatorii le transmit online:

 • „Grasimea mea a fost de 23%. Am făcut un ciclu de două luni pe winol și mi-a îngrășat corpul până la 17%. ”
 • „CrazyBulk Winsol a fost o experiență fantastică. A fost alegerea perfectă. Lucrez de mult timp, dar Winsol mă ajută atât de mult. Am pierdut 6% grăsime corporală și mă simt mai puternic în timpul antrenamentelor. De asemenea, mi se pare mai ușor să rămâi motivat acum lucrurile sunt mult mai ușoare. ” – Joe
 • „Folosesc acest lucru doar de la o săptămână, dar vă pot recomanda. Mă simt mult mai puternic și mă ridic mai greu. Mai ușor acum pentru mine. Mulțumiri.” – Riley R
 • „Prima sticlă m-a scos de la 239 kg la 225 lbs și nu au existat efecte secundare deloc. Abia aștept să văd cum sunt pierderile după ce am terminat cu celelalte două sticle. ” – Matei R
 • „Banca mea a urcat foarte repede cu asta, iar ghemușii mei au devenit ușori. Îmi oferă mai multă rezistență și rezistență și mi-a părut destul de slab. Este chestii bune. Îl recomand. ” – William F
 • „Am luat Winsol timp de 2 luni. Am pierdut 7% din grăsimea corporală. fiind o femeie pe care o arată cu adevărat. Aș recomanda CrazyBulk tuturor femeilor care doresc să își reducă procentul de grăsime corporală și nu doar femeilor care antrenează ”- Veronica

De Unde Sa Cumpere Winsol?

Indiferent unde locuiești pe această planetă, poți comanda Winsol doar printr-un clic al mouse-ului. Site -ul oficial al CrazyBulk vă oferă beneficiul de a comanda acest produs fără niciun inconvenient.

Puteți consulta diferite oferte disponibile pentru acest produs și alte informații despre produs. Crazy Bulk recomandă, de asemenea, câteva alte suplimente pe care le-ai putea găsi utile împreună cu acesta. Dar cumpărarea acestor suplimente nu este complementară. Aceștia oferă chiar și transport gratuit în multe țări diferite.

Cuvinte finale

Winsol este un produs foarte unic care vă oferă atât de multe beneficii pentru sănătate încât nu puteți găsi nicăieri în altă parte. Un corp bun nu este o ambiție, ci este o cerință în lumea de azi. Chiar dacă sunteți om de afaceri sau angajat, aveți nevoie de un fizic bun. Îți poți folosi corpul uimitor pentru a ademeni clienții sau a-ți impresiona șeful.

Prima ta impresie este formată de corpul tău și trebuie să o îmbunătățești cu orice preț. Winsol vă ajută să faceți acest lucru și asta cu un cost foarte mic. Winsol va oferi acea multă energie care va propulsa să meargă la sală și să vă îndepliniți excesiv exercițiile.

Dacă sunteți într-adevăr serios pentru a obține o formă bună a corpului și a menține un fizic bun, atunci Winsol este ceea ce este potrivit pentru tine. Dar dacă ești o persoană leneșă, atunci ar putea fi doar o pierdere de bani. Exercițiile fizice și planul alimentației sănătoase sunt factorii de bază care vă determină sănătatea.

Dacă nu vă concentrați asupra lor, atunci niciun supliment nu vă poate oferi un corp perfect. Nu ar trebui să credeți niciun conținut promoțional despre niciun produs și nici măcar pentru Winsol.

Ar trebui să vă dedicați o anumită perioadă de timp cercetării despre ingrediente și beneficiile acestora. Apoi, după ce poți decide dacă Winsol este bun pentru tine sau nu și suntem siguri că vei fi mulțumit de rezultatele cercetării tale.

click aici pentru a comanda Forskolin250 de pe site-ul oficial »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.