Immuunipuolustuskatsaus – Onko tämä paras tuki immuunijärjestelmälle

Posted on

Tietoja immuunipuolustuksesta

Sinkkipatsaat Acerolan ja Rosehipin kanssa

Nämä pastillit ovat rauhoittavat ja aniksen makuiset. Oli saatu liukenemaan suuhun, ja siten sinkki vapautuu. Nyt on olemassa useita mahdollisia selityksiä sille, miksi sinkki voi lisätä immuunijärjestelmäämme.

Nyt sinkki houkuttelee karboksyylipäähän ja estää sitä tunkeutumasta soluihin. Tämä estää viruksen, kuten tavallisen kylmän, leviämisen edelleen. Kaikki immuunipuolustuksen aineosat (sinkki, vitamiinit A, C, E) on tutkittu hyvin ja tiedetään lisäävän immuunijärjestelmäämme.

Immuunipuolustusta voivat käyttää kaikki yli 12-vuotiaat. Sitä tulisi kuluttaa päivittäin auttaaksemme immuunijärjestelmäämme torjumaan hyökkäykset. Se voi myös auttaa ihmisiä toipumaan kylmästä nopeammin . Immuunijärjestelmä voi auttaa immuunijärjestelmäämme stressaavina aikoina (stressi voi olla syy heikompaan immuunivasteeseen) tarjoamalla tarvittavat ravintoaineet

Mitä hyötyä sinkkilisäaineen käytöstä on?

 • Sinkin on todistettu tukevan immuunijärjestelmäämme. Se vahvistaa kehon luonnollista puolustusta tunkeilijoilta. Säännöllinen kulutus lisää immuunijärjestelmäämme ja sen kykyä suojata sinua.
 • Kylmä ja flunssakausi voi olla joillekin kova. Immuunipuolustus auttaa ihmisiä torjumaan virusta tai saada terveyttä nopeammin.
 • Ihmiset, jotka saivat flunssaa, voivat alentaa oireiden kestoa ja voimakkuutta ottamalla immuunipuolustuksen. Sinkki-imeskelytablettien ottaminen sairaana voi lyhentää sairauden kestoa jopa uskomattomalla 50 prosentilla.
 • Kaikki tietävät, että stressi voi olla syynä heikentyneelle immuunijärjestelmälle. Olet väsynyt, ylityöllistetty, jännittynyt jne. Ja kehon reaktio ulkoisiin hyökkäyksiin heikkenee. Immuunipuolustus tarjoaa tärkeitä ravintoaineita puolustustesi pitämiseksi käynnissä!
 • Tutkimukset osoittavat, että se voi vähentää tavallisen kylmän tai flunssan oireita jopa 50%
 • Se on loistava vitamiinilähde (A, C ja E). Ja heillä on merkitys immuunijärjestelmässämme.

Immuunipuolustus – kenelle se on tarkoitettu?

Immuunipuolustus sopii kaikille yli 12-vuotiaille . Sitä voivat käyttää sekä terveet ihmiset, jotka haluavat vahvistaa immuunijärjestelmäänsä, että ihmiset, joilla on terveysongelmia.

 • Ihmiset ovat huolissaan terveydestä.
 • Ihmiset, joilla on joitain lääketieteellisiä ongelmia ja jotka etsivät lisäsuojaa.
 • Naiset ostavat todennäköisemmin terveyslisiä kuin miehet. (Vaikka tämä on totta vuodesta 2015 lähtien, lisäravinteita säännöllisesti käyttävien miesten määrä on noussut huomattavasti.)
 • Vanhemmat lapsilleen (yli 12-vuotiaat).
 • Vanhemmat ihmiset, etenkin sellaiset, joilla on joitain puutteita. On todistettu, että vanhuksilla on todennäköisemmin sinkin puutos. Yli 65-vuotiaiden sinkin saanti on keskimäärin alle 50% suositelluista tasoista.

Ainesosat immuunipuolustuksessa

Ainesosat ovat sokeri, sinkkiglukonaatti, aserolajauhe, ruusunmarjajauhe, magnesiumstearaatti ja anise-öljy.

Tietoja ravintoaineista: Yhdessä pastillissa on 3,5 mg sinkkiä ja 2,5 mg C-vitamiinia.

Käyttö: imeskelytabletit imetään, kunnes ne liukenevat täysin suuhun. Voit tehdä sen 2 tunnin välein. Muista vain, että et käytä enemmän kuin 4 päivässä.

Immune Defense -sovelluksen käytöstä ei ole tunnettuja allergioita.

Immuunipuolustus – Tieteen tukema

Sinkkiä koskevat tutkimukset

C-vitamiinia koskevat tutkimukset

Tutkimukset ja tutkimukset A- ja E-vitamiinista

 • A-vitamiini on osa immuunijärjestelmämme säätelyä ja kehitystä. Mukautuvuus on suurta hyötyä immuunijärjestelmällemme ja viime kädessä meille, ja A-vitamiini on osa sitä.
 • E-vitamiini voi tehostaa sekä ihmisten että eläinten immuunijärjestelmän vastetta etenkin tartuntatauteissa.

Immuunipuolustuksen plussat ja miinukset

Plussat

 • Tämä tuote voi tukea vahvempaa immuunijärjestelmää.
 • Se voi estää tiettyjä vilustumista ja influenssaviruksia.
 • Se voi antaa kehollesi kriittisiä ravintoaineita ja mineraaleja.
 • Pastillit voivat lyhentää influenssaoireita.

Haittoja

 • Jos ylität annostuksen, se voi johtaa vatsakipuun , pahoinvointiin, letargiaan, anemiaan ja kuparin puutteeseen.
 • Tämä on yksi kalliimmista immuunijärjestelmistä.
 • Kaikki eivät nauti pastillien mausta.

Mitkä ovat sivuvaikutukset?

Immuunipuolustuksen käytöstä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Vain jos ylität suositellut 4 imeskelytabletin annosta päivässä, sinulla voi olla mahakipua, uneliaisuutta, pahoinvointia ja kuparin puutetta (ylittää pitkällä aikavälillä suositelun annoksen).

Kuka voi käyttää immuunipuolustusta?

Se sopii kaikille yli 12-vuotiaille. Toistaiseksi emme ole tietoisia immuunipuolustukseen liittyvistä allergisista reaktioista. Jopa imetys ja raskaana olevat naiset voivat ottaa sen. Älä vain ylitä suositeltua 4 imeskelytabletin annosta päivässä. Ja jos sinulla on erityisiä huolenaiheita sairauden vuoksi, ota yhteys lääkäriisi.

Mistä saan immuunipuolustusta?

Paras paikka mennä on heidän virallinen verkkosivustonsa. Tällä tavalla voit levätä helposti tietäen, että saat alkuperäisen! Ne tarjoavat myös 100 päivän takuun . Tämä tarkoittaa, että jos et ole onnellinen, voit palauttaa sen ja saada rahat takaisin.

Lopulliset ajatukset

Immuunipuolustus on loistava lisäosa, joka tukee immuunijärjestelmäämme . Se tekee niin tarjoamalla keholle ylimääräisiä vitamiineja (A, C ja E) ja sinkkiä.

Se on pastillien muodossa, joilla on aniksen maku. Ne liukenevat suuhusi ja vapauttavat tällä tavalla sinkki-ioneja.

Jos haluat selviytyä nopeasti kylmästä, jos olet paljon stressiä tai jos haluat vain pitää immuunijärjestelmäsi valmiina sotaan ulkoisten uhkien kanssa, immuunipuolustus on mitä haluat.

1 MONTH SUPPLY
$44.95
Retail: $54.95
Savings: $10.00
buy now »
3 MONTHS SUPPLY
$114.85
Retail: $164.85
Savings: $50.00
buy now »
5 MONTHS SUPPLY
$174.75
Retail: $274.75
Savings: $100.00
buy now »

klikkaa tästä tilataksesi ImmuneDefence virallisilta verkkosivuilta »

OSTA NYT »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.