Recenzie CrazyBulk DBAL – Merită să cumpărați? Cum functioneazã?

Posted on

În cazul în care nu sunteți familiarizat cu Crazybulk DBal, este un înlocuitor sigur și legal al faimosului steroid Dianabol. Ce face este să imite efectele pe care le obțineți atunci când utilizați Dbol real, dar într-un mod natural și sigur.

DBAL este o alternativă sigură care poate ajuta la formarea mușchilor și a forței.

Formularea DBAL este conținută de Crazy Bulk USA, un cunoscut producător de suplimente musculare.

D-Bal, cu ingredientele sale naturale, are toate proprietățile methandrostenolonului precum Dianabol, dar fără aceste efecte secundare dăunătoare.

În această recenzie, dorim să clarificăm care este D-Bal, care o face cea mai bună alternativă pentru Dianabol și cum noua sa formulă o face cu 7 ori mai puternică decât prima lansare a suplimentului DBAL.

Ce este D-BAL și cum funcționează?

Spre deosebire de Dianabol, D-Bal este un steroid legal cu ingrediente 100% naturale. Este o alternativă sigură și fără riscuri la Dianabol, un popular constructor de masă musculară anabolizantă folosit de zeci de ani.

De fapt, este cea mai bună alternativă pentru Dianabol, deoarece oferă aceleași rezultate, dar fără niciunul dintre efectele adverse care vă amenință sănătatea.

D-Bal afectează trei procese chimice pentru a îmbunătăți capacitatea corpului de a construi masa și forța musculară:

 1. Sinteza proteinei
 2. Reținerea de azot în mușchi
 3. Producerea de testosteron

Sinteza proteinelor este procesul de construire a mușchilor din corpul tău. În timpul acestei proceduri, aminoacizii sunt folosiți ca blocuri de proteine ​​pentru a repara țesuturile musculare pe care le-ai descompus în timpul exercițiului.

Cu toate acestea, acest proces are nevoie de azot pentru a fi realizat, iar cu un nivel mai ridicat de azot, se face un număr mai mare de unități proteice.

Din păcate, nivelul de azot scade în timpul antrenamentului și poate provoca diminuarea mușchilor.

În plus, DBal crește testosteronul, care este poate cel mai important dintre toți hormonii masculini. Este esențial pentru creșterea masei musculare și a creșterii.

Din păcate, după ce a ajuns la adolescență, nivelul de testosteron continuă să scadă cu fiecare an care trece.

Ingrediente D-Bal

Fiecare flacon din supliment conține elemente puternice care fac formularea sa mai puternică decât înainte.

Ashwagandha

Este o plantă ayurvedică care are proprietăți antiinflamatorii care ameliorează stresul, echilibrează funcția tiroidiană și sporește nivelul de testosteron.

Ashwagandha ajută la reducerea grăsimilor și stimulează rezistența și rezistența atunci când este utilizat de antrenamentul de rezistență și produce creșteri semnificative ale forței și masei musculare.

Vitamina D

Vitamina D (denumită colecalciferol) (1.500 UI) este adesea denumită „vitamina solară”, deoarece vitamina D este sintetizată atunci când pielea este direct expusă la soare. Această vitamină este cunoscută pentru a promova o structură scheletică sănătoasă, precum și pentru a spori starea de spirit.

Conform unui studiu, a fost administrată zilnic o doză zilnică de vitamina D (3.332 UI pentru a fi precisă), iar în medie, testele de creștere au fost notate de la 10,7 ± 3,9 nmol / l la 13,4 ± 4,7 nmol / l.

Nivelurile crescute de testosteron vor avea un impact semnificativ atunci când vine vorba de câștigarea masei musculare.

Tribulus Terrestris

S-a dovedit că Tribulus Terrestris crește nivelul de hormon luteinizant. Când acest hormon este crescut, va crește nivelul de testosteron din organism. Odată ce testosteronul este crescut la un nivel sănătos, corpul câștigă mușchi, crește forța și funcția sexuală.

De asemenea, a fost cunoscută scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului ridicat. În Asia, acest extract de plantă este foarte popular în rândul medicilor erbaliști și a fost folosit de secole chiar în acest scop. Nu este o plantă-minune care a apărut de nicăieri; în schimb, este un element testat care a ajutat oamenii ani cu boli.

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este un compus molecular care stă la baza structurii țesuturilor conective din corp prin reținerea apei pentru a menține fluiditatea extracelulară.

Greutatea lor moleculară imensă este responsabilă pentru proprietățile lor lubrifiante excepționale.

Acestea beneficiază foarte mult pentru a accelera vindecarea și rănirea oaselor după un antrenament greu.

Magneziu

Magneziul are efecte pozitive multiple. Te face mai puțin obosit și mai obosit, contribuind, de asemenea, la un echilibru sănătos al electrolitilor.

Este posibil ca majoritatea oamenilor să nu fie conștienți de faptul că magneziul crește substanțial sinteza proteinelor. Prin creșterea sintezei proteice, veți putea să vă puneți mai ușor în mușchi.

MSM

Ingredientul MSM îmbunătățește procesul antioxidant, care poate ajuta la oboseala și durerile musculare.

De asemenea, aveți nevoie de o dietă adecvată și un program de antrenament pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de construirea mușchilor și a forței.

Reformularea DBAL

“CrazyBulk a reformulat recent DBAL pentru a-l face mult mai puternic.”

Deci, ce este nou?

Noua formulă puternică a D-Bal imită toate beneficiile Methandrostenolonului, cum ar fi Dianabol, fără efecte secundare urâte. De asemenea, noua formulare este de 7 ori mai puternică decât primul supliment de umplere CrazyBulk D-Bal.

Cum funcționează noua formulă

Pentru a oferi un supliment nou care face mai mult decât o creștere a masei musculare și a forței, CrazyBulk a selectat un amestec unic de ingrediente. Această formulare nouă este cu 7 ori mai puternică decât versiunea anterioară, conținând ingrediente prime cu un efect mai puternic.

Una dintre ele este Ashwagandha, o substanță care crește VO2 max, ajută la arderea grăsimilor corporale, dă mușchi mai slab încărcat și scade nivelul colesterolului în fluxul sanguin.

Mai mult decât atât, D-Bal nu vă ajută doar în creșterea mușchilor, ci vă ajută să susțineți. De aceea, noua formulare conține ingrediente unice precum MSM, acid hialuronic și multe altele.

D-BAL înainte și după rezultate

Să aruncăm o privire mai atentă și să vedem ce vor să spună unii dintre clienții Crazybulk D-Bal despre experiențele lor cu acest câștigător.

Scott D-BAL Experience

Scott a făcut un compus din D-Bal și Anadrol timp de 1 lună, iar el a făcut exerciții de cinci ori în fiecare săptămână. În acea perioadă de timp, greutatea lui a mers de la 188 la 200 kg și a scăzut cu 4 la sută corpul pe parcursul procesului său de bulking!

„Sunt uimit de produs. M-a ajutat escaladarea puterii mele în decurs de o săptămână, de asemenea, mi-a permis să rămân slabă în timp ce mă agățam. În plus, mi-a oferit energie suplimentară care m-a ajutat să împing mai greu zilnic la centrul de fitness. ”

James D-BAL Experience

James este o dovadă evidentă că nu trebuie să fii la începutul anilor 20 pentru a primi câțiva profituri excelente folosind D-Bal! James a exercitat 2/5 – 3 ore zilnic, de luni până vineri! Aici făcea o rutină împărțită prin toți mușchii majori.

A reușit să-și crească greutatea de la 84,2 kg la 86,6 kg în numai 1 lună! Și după cum vedeți, el a fost capabil să reducă și grăsimea corporală. A stivuit D-Bal cu Creatine.

“Am descoperit că, luând D-BAL, nivelul meu de energie a crescut în sala de sport, iar Puterea Mea a trecut de la 80 kg la 130 kg doar prin presarea pe bancă.”

Efecte secundare cunoscute

În mod surprinzător, nu sunt raportate efecte secundare și niciuna dintre componente nu are reputația de a induce probleme. Deci, dacă căutați câștiguri musculare rapide fără efecte secundare nedorite, DBal este un pariu sigur natural.

Este interesant de știut că, din moment ce formularea stimulează testosteronul, poate stimula libidoul la bărbați, ceea ce nu este un efect secundar, ci și o îmbunătățire a vieții.

Este sigur?

Este important să știți că dacă ceea ce cumpărați sau intenționați să cumpărați a fost aprobat de FDA. D-BAL este produs prin utilizarea ingredientelor naturale care respectă standardele FDA.

DBAL are 100% ingrediente naturale, ceea ce înseamnă că nu există efecte secundare potențiale care vă periclitează sănătatea. Acest supliment a fost testat strict. Funcționează ca și alți steroizi anabolici care dau aceleași rezultate, dar fără niciun rău sau probleme medicale.

Cum se utilizează DBAL

Se recomandă să luați trei pastile de DBAL pe zi, la 30 până la 45 de minute după un antrenament. Utilizatorii care de obicei stivuesc DBAL cu Trenorol și Testo-Max au primit rezultate mai bune.

Dacă aveți nevoie de rezistență suplimentară în timpul unui exercițiu, puteți încorpora și Decaduro, cu 30 de minute înainte de antrenamentul. Cel mai bun pariu este să cumpărați întregul pachet prin oferta lor de stivă voluminoasă.

Pentru a vedea rezultatele maxime, o recomandare minimă de utilizare este de două luni cu un program de exerciții adecvat.

Stive D-bal pentru rezultate masive mai bune

Pentru cele mai bune creșteri în greutate, puteți merge mai departe și asortați-le cu celelalte cinci stele suplimente legale din întregul pachet de masă voluminoasă:

 • DecaDuro
 • Anadrole
 • Trenorol
 • Testo Max

Concluzie

Noul DBAL este tot ceea ce căutați: o alternativă naturală și sigură pentru Dianabol și mai puternică și o mai puternică decât Dbal originală.

 • Este o alternativă legală de steroizi pentru Dianabol
 • Are ingrediente naturale și fără riscuri
 • Puteți experimenta un câștig muscular rapid
 • Îmbunătățește forța și rezistența
 • Puteți vedea rezultatele în termen de 30 de zile
 • CrazyBulk oferă Livrare GRATUITĂ în toată lumea
 • Nu este nevoie de rețete

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a câștiga mușchi într-un mod rapid și responsabil, Crazybulk D-bal este calea de urmat.

Conține o mulțime de ingrediente de înaltă calitate, care vor ajuta la construirea masei musculare, a forței și a îmbunătățirii performanțelor generale. Este folosit în mod obișnuit de șobolani de gimnastică, culturisti și pasionați de fitness pentru a ajuta la accelerarea progresului.

Ce mai astepti?

click aici pentru a comanda Dbal de la CrazyBulk »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.