Revizuirea imunitară a apărării – este cel mai bun suport pentru sistemul imunitar

Posted on

Despre apărarea imunitară

Pastile de zinc cu Acerola si Rosehip

Aceste pastile sunt liniștitoare și au aroma de anason. Au fost făcuți să se dizolve în gură și astfel se eliberează zincul. Acum, există mai multe explicații posibile pentru ce Zincul ne poate stimula sistemul imunitar.

Acum, zincul este atras de carboxil-terminal și îl împiedică să pătrundă în celule. Acest lucru împiedică să se răspândească în continuare un virus precum răceala comună. Toate ingredientele de imunitate de apărare (zinc, vitamine A, C, E) sunt bine cercetate și cunoscute pentru a stimula sistemul nostru imunitar.

Apărarea imună poate fi folosită de toată lumea cu vârsta de peste 12 ani. Ar trebui consumată în fiecare zi pentru a ajuta sistemul nostru imunitar să combată orice atacuri. De asemenea, poate ajuta oamenii să se recupereze de la o răceală mai rapidă . Sistemul imunitar ne poate ajuta sistemul imunitar în perioadele stresante (stresul poate fi motivul unui răspuns imun mai slab), oferind nutrienții necesari

Care sunt avantajele luării suplimentului cu zinc?

 • Zincul este dovedit că susține sistemul nostru imunitar. Fortifică apărarea naturală a organismului de către intruși. Consumul regulat îmbunătățește sistemul nostru imunitar și capacitatea sa de a vă proteja.
 • Răcelul și sezonul gripei pot fi foarte grei pentru unii. Apărarea imună îi ajută pe oameni să lupte împotriva virusului sau să devină mai sănătoși mai repede.
 • Persoanele care se îmbolnăvesc de gripă pot scădea durata și intensitatea simptomelor prin simpla administrare a imunității. A lua pastile de zinc în timp ce bolnav poate scădea durata bolii cu până la 50% incredibil.
 • Toată lumea știe că stresul poate fi motivul unui sistem imunitar slăbit. Ești obosit, suprasolicitat, încordat etc. Și răspunsul corpului la atacurile exterioare devine mai slab. Apărarea imună oferă substanțe nutritive cheie pentru a vă menține apărările în funcțiune!
 • Studiile arată că poate reduce simptomele unei răceli comune sau a gripei cu până la 50%
 • Este o mare sursă de vitamine (A, C și E). Și au un rol de jucat în sistemul nostru imunitar.

Apărarea imună – Pentru cine se adresează?

Apărarea imunitară este potrivită pentru toată lumea cu vârsta de peste 12 ani . Poate fi folosit atât de persoanele sănătoase, care doresc să-și consolideze sistemul imunitar, cât și de persoanele cu probleme de sănătate.

 • Oamenii îngrijorați de sănătate.
 • Persoanele care au unele probleme medicale și caută o protecție suplimentară.
 • Femeile au mai multe șanse să cumpere suplimente pentru sănătate decât bărbații. (Chiar dacă acest lucru este valabil din 2015, numărul bărbaților care iau suplimente în mod regulat a crescut semnificativ.)
 • Părinți pentru copiii lor (oricine are peste 12 ani).
 • Persoanele în vârstă, în special cele care au unele deficiențe. Este dovedit că persoanele în vârstă sunt mai susceptibile să aibă o deficiență de zinc. Persoanele peste 65 de ani, în medie, au un aport de zinc care este sub 50% din nivelul recomandat.

Ingrediente în apărarea imună

Ingredientele sunt zahărul, gluconatul de zinc, pulberea Acerola, pudra de trandafir, stearatul de magneziu și uleiul de anason.

Informații despre nutrienți: O pastilă are 3,5 mg de zinc și 2,5 mg de vitamina C.

Mod de utilizare: Lozenurile trebuie aspirate până se dizolvă complet în gură. Puteți face asta la fiecare 2 ore, trebuie doar să țineți cont să nu luați mai mult de 4 pe zi.

Nu există alergii cunoscute de la utilizarea imunității de apărare.

Apărarea imună – susținută de știință

Cercetări și studii asupra zincului

Cercetări și studii privind vitamina C

Cercetări și studii privind vitamina A și E

 • Vitamina A este o parte din reglarea și dezvoltarea sistemului nostru imunitar. A fi adaptat este de mare beneficiu pentru sistemul nostru imunitar și, în final, pentru noi, iar vitamina A este o parte din asta.
 • Vitamina E poate stimula reacția sistemului imunitar atât al oamenilor, cât și al animalelor, în special în cazul bolilor infecțioase.

Pro și contra imunitar de apărare

Pro-uri

 • Acest produs poate susține un sistem imunitar mai puternic.
 • Poate preveni anumite răceli și virusuri gripale.
 • Poate oferi organismului tău substanțe nutritive și minerale critice.
 • Pastile pot scurta simptomele gripei.

Contra

 • Dacă depășiți doza, aceasta poate duce la dureri abdominale , greață, letargie, anemie și deficit de cupru.
 • Aceasta este una dintre cele mai scumpe mărci de suport imunitar.
 • Nu toată lumea se va bucura de gustul pastilor.

Care sunt efectele secundare?

Nu există efecte secundare cunoscute care provin din utilizarea imunității de apărare. Doar dacă depășiți doza recomandată de 4 pastile pe zi, puteți prezenta dureri de stomac, letargie, greață și deficiență de cupru (depășind doza recomandată pe termen lung).

Cine poate lua imunitatea de apărare?

Este potrivit pentru oricine are peste 12 ani. Până în prezent, nu suntem conștienți de reacții alergice la Apărarea Imunității. Chiar și alăptarea și femeile însărcinate pot să o ia. Doar nu depășiți doza recomandată de 4 pastile pe zi. Și dacă aveți probleme specifice din cauza unei afecțiuni medicale, trebuie să vă consultați medicul.

Unde pot primi apărarea imună?

Cel mai bun loc pentru a merge este site-ul lor oficial. În acest fel vă puteți odihni ușor știind că primiți originalul! De asemenea, oferă o garanție de 100 de zile . Asta înseamnă că dacă nu sunteți mulțumit, îl puteți returna și recupera banii.

Gânduri finale

Apărarea imunitară este un supliment excelent care susține sistemul nostru imunitar . O face prin oferirea organismului de vitamine suplimentare (A, C și E) și zinc.

Se prezintă sub formă de pastile care au o aromă anasonică. Ele se dizolvă în gură și în acest fel eliberează ionii de zinc.

Dacă doriți să treceți rapid de frig, dacă sunteți sub mult stres sau dacă pur și simplu doriți să vă mențineți sistemul imunitar gata pentru război cu amenințări exterioare, imunitatea de apărare este ceea ce doriți.

1 MONTH SUPPLY
$44.95
Retail: $54.95
Savings: $10.00
buy now »
3 MONTHS SUPPLY
$114.85
Retail: $164.85
Savings: $50.00
buy now »
5 MONTHS SUPPLY
$174.75
Retail: $274.75
Savings: $100.00
buy now »

click aici pentru a comanda ImmuneDefence de pe site-ul oficial »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.